×
×

SmartCafé

door One magazineNieuws07/05/2015

SmartCafé
Als Smart City moet u alle zeilen bijzetten om uw burgers een optimale dienstverlening te garanderen. Cruciaal daarbij: digitale technologieën niet alleen dichter bij de burger brengen, maar ook bij uw medewerkers. Bijvoorbeeld met SmartCafé van Proximus.

Lokale besturen vertrekken van een ICT-masterplan om hun visie te realiseren op het vlak van mobiliteit, milieu, energiebeheer, gezondheid, transport en digitalisering. ICT is onmisbaar, maar de mogelijkheden die ICT-technologieën te bieden hebben, moeten doeltreffend worden aangewend. Toch leert onderzoek dat in 2013 liefst 15,1% van de Belgische bevolking nog steeds geen gebruik maakte van dat potentieel. 

Hoog tijd voor verandering. Bijvoorbeeld via SmartCafé: gratis workshops in Proximus Centers over diverse thema’s zoals een website bouwen, sociale media, zoeken op het Internet, veilig surfen … Of via Web Experts, waarbij kinderen, scholen en verenigingen worden aangespoord om ouderen wegwijs te maken in de digitale wereld. Met deze initiatieven wil Proximus digitale technologie toegankelijk maken voor iedereen. Er zijn vandaag reeds SmartCafé-cursussen in 16 steden en iedereen is er welkom!

Meer nieuws over:

  • Smart Cities
  • Overheid

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons