700 nieuwe laptops op 2 maanden tijd

Gepubliceerd op 05/03/2020 in Klantenverhalen

700 nieuwe laptops op 2 maanden tijd

Mensura schakelde Spear-IT, een filiaal en Accelerator van Proximus, in om op korte tijd 700 medewerkers een nieuwe laptop te bezorgen, samen met een korte training. Dankzij een feilloze planning was de nationale implementatie op 2 maanden afgerond.

Begeleiding en ontzorging

Mensura implementeert volop hun digitale roadmap. Door meer te gaan werken met digitale data, kunnen ze van preventie naar predictie overgaan. Een onderdeel van deze roadmap waren de laptops van hun medewerkers. Deze waren om verschillende redenen aan vervanging toe en daarbij was de begeleiding en de volledige ontzorging bij hun medewerkers cruciaal.

Bij de uitrol in verschillende regio’s kreeg elke medewerker zijn of haar toestel, samen met een eerste training. De implementatie van 700 toestellen in het hele land was in amper 2 maanden tijd een feit. Voor deze uitrol zorgde SpearIT, een filiaal van Proximus.

Mensura implementeerde 700 nieuwe laptops voor de medewerkers. Bekijk in de video hoe de uitrol gebeurde.

Bied uw medewerkers beveiligde mobiele toestellen aan.

Leasing mobiele toestellen

Mensura en Certimed zijn gespecialiseerd in veiligheid en gezondheid op het werk en werkverzuim. Deze dienstverlening verschaffen ze aan meer dan 50.000 klanten, medewerkers van zowel KMO’s als grote multinationals.
SpearIT is een middelgrote IT-integrator voor middelgrote ondernemeningen.

Experts

Onze experten houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT professionals.

Andere artikels van Experts