Russo Security: Elke oproep telt!

Gepubliceerd op 25/08/2017 in Klantenverhalen

Russo Security: Elke oproep telt!

Bewakingsfirma Russo Security krijgt elke dag talrijke noodoproepen. Zowel rechtstreeks van klanten als van alarmcentrales zoals Connexcenter. Of grote namen uit de sector zoals G4S en Securitas.

“Een gemiste oproep kunnen we ons niet veroorloven”, legt Alfredo Russo uit, de CEO van het bedrijf. “Probleem is: op piekmomenten, bijvoorbeeld wanneer de winkels openen en sluiten, kunnen onze medewerkers soms niet alle oproepen tegelijk beantwoorden.” 

Zo volgt u gegarandeerd elk gesprek op

We vonden hiervoor een vernieuwende en moderne oplossing met een telefooncentrale van Proximus. Onze medewerkers ontvangen vanaf nu een sms of e-mail met daarin alle details van de wachtende oproep. Zo kunnen ze de persoon in kwestie zelf contacteren. 

We hebben nu ook gedetailleerde gegevens over het telefoonverkeer. En een oplossing waarmee we oproepen meteen doorschakelen naar de gsm van onze beveiligingsagenten. Of ze nu aan de slag zijn of stand-by staan. 

Proximus: de groeipartner voor kmo’s 

Meer dan 2 jaar lang verkende Russo Security de markt van telefooncentrales. “De meeste kandidaten konden onze verwachtingen niet inlossen”, vertrouwt Alfredo Russo ons toe. 

Uiteindelijk klopten we aan bij Proximus. Tot onze grote verbazing voldoet onze provider aan al de eisen van onze kmo dankzij Forum 700, een competitieve telefooncentrale. En natuurlijk ook door de slimme manier waarop ze samenwerken met hun partners. Bovendien hebben ze ons in contact gebracht met Apple voor een gepersonaliseerde app. Zonder Proximus was dit nooit gelukt. 

Kijk zelf hoe slimme telefooncentrales meegroeien met uw bedrijf
Lees andere artikels

Voice over IP dankzij fiber

Waarom fiber nodig is


Optical fiber
Is úw werkplek al digitaal?

Proximus helpt u met de digitale transformatie van uw telefooninfrastructuur. Dit verandert voorgoed de manier waarop u werkt en samenwerkt.

Lees verder

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief