×
×

Proximus Employee Solutions

Gepubliceerd op 26/10/2015 in Oplossingen & diensten

Proximus Employee Solutions

Het juiste evenwicht vinden tussen de belangen van uw organisatie en de wensen van uw medewerkers is niet makkelijk. U weet ook dat geëngageerde medewerkers productiever zijn. Het is zaak ze extra te motiveren op een aantrekkelijke maar haalbare manier.

HR-verantwoordelijken moeten de juiste talenten aantrekken en behouden met een mooi maar haalbaar salarispakket. Daarnaast is het nodig om een bedrijfscultuur te stimuleren waarin engagement, flexibiliteit en prestaties gewaardeerd worden. Dat kan alleen wanneer de medewerkers hun werk- en privéleven in balans kunnen houden, geholpen door de juiste hard- en software en door een flexibele invulling van werklocatie en -uren. Binnen de Employee Solutions van Proximus kiest u een combinatie uit vier oplossingen: Packs for Employees, Budget Manager, Device for Employees en Kortingen voor het hele gezin. Daarmee creëert u een toekomstgerichte financiële win-winsituatie voor uw organisatie en uw medewerkers. Een situatie die niet alleen iedereen tevreden houdt maar die ook een stimulans is voor het nieuwe werken en een betere samenwerking in uw organisatie. 

Internet aan onklopbare voorwaarden
Met de Packs for Employees biedt u uw medewerkers thuis een vaste en mobiele internetverbinding aan en betaalt u het abonnement gedeeltelijk of helemaal. Het gebruik van deze verbinding voor privédoeleinden vormt een belastbaar voordeel van alle aard, waarvoor de werknemer in kwestie een wettelijke forfaitaire belasting van 60 euro per jaar wordt aangerekend. U dient dit te vermelden op hun individuele belastingfiche. Zo kunt u het bedrag dat u voor de verbinding betaalt voor 100% aftrekken. Uw medewerkers kunnen bovendien tot zes mobiele abonnementen en Packs toevoegen met een aanzienlijke korting. Ook kunnen ze voor enkele euro’s meer genieten van Proximus TV en vaste telefonie. 

Een enkel mobiel abonnement voor privé- en beroepsgebruik
Met Proximus Budget Manager kunnen uw medewerkers hun bedrijfs-gsm gebruiken voor hun werk maar ook voor hun persoonlijke behoeften. Het volstaat om de bijdrage te bepalen die u wenst te betalen: uw werknemers betalen het restbedrag en de diensten waarvoor u niet wenst te betalen. Zo genieten ze ook voor hun private communicatie van de businesstarieven die uw onderneming heeft onderhandeld.

Trendy toestellen
Dankzij Device For Employees kunnen uw medewerkers ook genieten van de nieuwste technologische snufjes. Het systeem is heel eenvoudig: u stelt een lijst samen van de mobiele toestellen – tablets, smartphones en phablets – die in aanmerking komen. Uw medewerker kiest een toestel uit die lijst en vervolgens beslist u hoeveel uw bijdrage is. Uw medewerkers hoeven alleen het resterende bedrag te betalen.

Kortingen voor het hele gezin
Behalve die voordelen bieden we ook een loyaliteitsprogramma. Zolang uw werknemers bij u in dienst blijven, genieten ze voorkeurstarieven die Proximus rechtstreeks aanbiedt op zijn producten voor particulieren: packs met internet, vaste lijn, Proximus TV en mobiele abonnementen voor hun gezinsleden.

 

Pluspunten voor u als werkgever
  • Goedkoper dan een klassieke loonsverhoging
  • Aantrekkelijk middel om getalenteerde medewerkers aan te trekken en te houden
  • Naar wens combineerbaar naargelang de profielen van uw werknemers
  • Eenvoudig te beheren via een online tool
  • Goede voedingsbodem voor het nieuwe digitale en flexibele (samen)werken

 

Pluspunten voor uw medewerkers
  • Verhoogde koopkracht
  • Tevredenheid en loyaliteit ten opzichte van bedrijf
  • Compatibel met allerlei kortingen
  • Meer flexibiliteit in de combinatie van werk en privé

 

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!