×
×

Nomineer uw ICT-project

Gepubliceerd op 27/01/2016 in Nieuws

Nomineer uw ICT-project

Proximus wil innovatieve projecten voor lokale en provinciale besturen stimuleren. Via HB-plus, een tijdelijke handelsvennootschap ondersteunen deelgenoten Hewlett Packard Enterprise en Proximus net als vorig jaar de HB-plus Innovatieprijzen voor de meest vooruitstrevende ICT-projecten.

HB-plus wil met de innovatieprijzen voor lokale besturen en entiteiten binnen de Vlaamse overheid een beter functionerende Vlaamse overheid creëren. Projecten, opgestart in 2015, die via technologie een verbetering of vereenvoudiging realiseren, komen in aanmerking voor een award. Bovendien wil HB-plus de beste initiatieven bekendheid geven en ze delen met andere besturen.

Dien uw project in
U kunt uw ICT-project indienen in volgende 3 categorieën:

  1. Burgergericht: projecten met een duidelijk voordeel voor de burger of de ondernemer.
  2. Digitaal geïnspireerd: projecten en toepassingen waarbij een bepaald proces volledig digitaal verloopt, van aanvraag tot toekenning.
  3. Start up: creatieve nieuwe projecten of entiteiten die disruptief uit de hoek komen. Dit hoeft geen groot project te zijn, het mag best een klein of pilootproject zijn. Het mag ook een project zijn waaruit ‘best practices’ als een waardevolle les voor anderen naar boven komen.

Inschrijven?
Realiseerde u met uw diensten in het voorbije jaar een innovatief ICT-project? Dan kunt u tot 1 maart 2016 een project indienen op drie manieren:

Uw collega’s uit de lokale en provinciale besturen en een vakjury bepalen de winnaars. De prijzen worden uitgereikt tijdens een event dat eind maart zal plaatsvinden.

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!