Ja, uw Proximus-website ziet er anders uit!

Gepubliceerd op 11/12/2015 in Inspireren

Ja, uw Proximus-website ziet er anders uit!

Altijd dicht bij jou staan, dat is onze prioriteit. Dankzij recente surveys op onze website weten we hoe jouw ideale surfervaring op www.proximus.be eruit ziet. Wij hebben rekening gehouden met jullie opmerkingen en het resultaat staat nu te blinken op je computer, tablet en smartphone!

Een duidelijke en nog eenvoudigere surfervaring! Dankzij 3 onderdelen, op maat van uw behoeften en afgestemd op uw redenen om de website te bezoeken, vindt u nu zeker de weg. Neem snel eens poolshoogte!

In Discover ontdekt u de laatste trends en innovaties, inspirerende artikels, een zoom op uw sector en de succesverhalen van onze klanten maar ook handige tips over hoe u de Proximus-kwaliteit kan ervaren.

Overtuigd? Weet je wat je nodig hebt? In onze Oplossingen waarmee wij uw business laten draaien, altijd en overal. Een beveiligd privé-netwerk, gsm-abonnementen voor uw werknemers, tools om altijd en overal bereikbaar te zijn en samen te werken, zowel op kantoor als in de cloud … wij hebben het voor uw business!

Toch nog vragen? Hulp nodig om een probleem op te lossen? In Support vindt u zeker en vast het antwoord. Vindt u het antwoord niet meteen? Dan kunt u ons nog altijd contacteren, via telefoon of e-mail.

Neem meteen de proef op de som en ontdek de nieuwe website gewoon zelf!

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Andere artikels van Proximus team