Nieuwe editie van One magazine is uit

Gepubliceerd op 28/11/2019 in Inspireren

Nieuwe editie van One magazine is uit

Het Proximus One magazine van dit najaar is uit. Het gratis magazine bij uitstek, met content op maat van C-level van grote bedrijven in België. Een must read om bij te blijven op vlak van digitale transformatie.

Voor bedrijven is het van cruciaal belang om op de digitale golf mee te surfen. Voor wie dat niet doet, dreigt disruptie. Voor wie dat wel doet, liggen een heleboel opportuniteiten voor het rapen.

Lees de laatste editie van het One magazine en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de digitale business.

Lees het digitale magazine

In deze editie van One vindt u artikels over:

1. De nieuwe mogelijkheden van 5G

Geert Standaert, de CTO van Proximus geeft uitleg. Agoria praat over de drone-economie in België en Helicus toont hoe drones mensenlevens kunnen redden.

2. Retail 4.0

De winkel van morgen is data-driven en maakt gebruik van IoT. Volgens Gino Van Ossel is omnichannel verleden tijd, via ESL betaalt u aan het rek en niet aan de kassa, Carrefour doet zijn transformatieplan uit de doeken.

3. Moderniseer uw IT-infrastructuur

De Hyperconnected Infrastructure. Kan uw IT-infrastructuur de explosie van data aan? Verzekeraar P&V Groep versterkt thuiswerk met het netwerk en de Nationale Loterij speelt met innovatie.

4. Zonder sterke IT-beveiliging geen partners

De kracht van uw IT-beveiliging bepaalt de sterkte van klanten en partnerships. Een stand van zaken rond GDPR, uitleg over de nieuwe NIS-regelgeving en Davinsi Labs vertelt hoe u gericht investeert in security.

5. Think Possible

Wat zijn de noden van de Belgische bedrijven vandaag? Hoe surft u mee op de digitale golf? Bekijk welke voor uw project de ideale partners kunnen zijn.

Lees de laatste editie van het One magazine en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de digitale business.

Ik wil het papieren magazine

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One