×
×

Mechelen kiest voor Belgacom

door One magazineKlanten aan het woord21/01/2014

Mechelen kiest voor Belgacom
De komende vier jaar zullen de stedelijke diensten, het OCMW en een aantal vzw’s van de stad Mechelen bellen via het netwerk van Belgacom. Het gaat hier om zo’n 400 medewerkers.

De komende vier jaar bellen medewerkers van stedelijke diensten en vzw’s van de stad Mechelen via het mobiel en vast netwerk van Belgacom. Mechelen volgt daarmee de sterke keuze van enkele andere steden, zoals Gent, Brugge en Sint-Niklaas.

Gunstige onderhandelingen

Ook in het verleden was Belgacom reeds telecomleverancier voor de stad Mechelen. Spreekt men dan over een verlenging? Volgens de Mechelse schepen voor ICT Walter Schroons was het een algemene offerte en het aanbod van Belgacom werd als beste ondervonden. Door daarna samen aan de onderhandelingstafel te gaan zitten, zijn de financiële voorwaarden voor Mechelen gunstiger geworden.

Mechelen, niet de enige

Het klinkt opmerkelijk dat de stad waar Telenet gevestigd is, kiest voor concurrent Belgacom. Mechelen is echter niet de enige grote stad in Vlaanderen die recent deze keuze maakte. Het afgelopen jaar hebben ook Gent, Brugge, Sint- Niklaas en andere steden hun telefonie aan Belgacom toevertrouwd.

Meer info?

Surf naar de Belgacom website voor meer informatie.

Meer nieuws over:

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons