Intercommunale HeLics vernieuwt omgeving voor storage en virtualisatie

door One magazineKlantenverhalen26/03/2014

Intercommunale HeLics vernieuwt omgeving voor storage en virtualisatie

Comments

HeLics, de intercommunale die de informatica beheert voor de steden Leuven en Hasselt, besloot onlangs haar omgeving voor storage en virtualisatie te vernieuwen. De keuze viel daarbij op Belgacom als partner.
140326_belgacom_ict_news_160x2309

Investering

De intercommunale HeLics wilde de capaciteit en techniciteit van haar oplossingen in beide steden op een hoger niveau brengen. De vernieuwingsplannen gaan uit van een migratie vanuit de bestaande omgeving en voorzien tevens in een uitgebouwde omgeving voor disaster recovery.

 

Lastenboek

Het uitvoerig lastenboek vraagt om het aanbieden van een complete virtualisatieoplossing en alle benodigde hardware (servers, SAN, switches,…). De voorgestelde oplossing moet ook worden geïmplementeerd. Verder dient te worden voorzien in opleiding en support, een oplossing voor disaster recovery, de volledige migratie van de huidige omgeving en de integratie met de bestaande back-upoplossing.

Alles samen goed voor een contract ter waarde van 550.000 euro. Belgacom werd als de meest geschikte partner beschouwd om deze belangrijke investeringsopdracht tot een goed einde te brengen.

 

Meer info?

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Account Manager.

Meer info over onze cloudoplossingen vindt u op onze site.

Meer nieuws over:

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Nieuws filtering op :

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons