Het grote Innovatie Dossier. Innovator of volger? Doe de test!

Gepubliceerd op 05/10/2016 in Inspireren

Het grote Innovatie Dossier. Innovator of volger? Doe de test!

Uw klanten zijn de moderne technologie gewoon en verwachten ze daarom overal.

Waarom een innovatiedossier?

Proximus legde zijn oor te luisteren bij 475 Belgische bedrijven. Daaruit bleek dat maar liefst 70% van de bedrijfsleiders veel belang hecht aan innovatie. Maar even vaak weten ze niet hoe of waar te beginnen. Daarom stelde Proximus een innovatiedossier samen. Boordevol interessante cijfers, handige tips en ideeën. Kort en bondig samengebald in tien heldere pagina’s. Zodat u meteen aan de slag kunt met het innoveren in uw bedrijf. 

Waarom innoveren?

Uw klanten zijn de moderne technologie gewoon en verwachten ze daarom overal. Ook in uw bedrijf. Bovendien moet u tegenwoordig niet uw concullega’s vrezen, maar wel bedrijven uit andere sectoren en start-ups die de markt in een keer veroveren met een beter aanbod. Denk maar aan Airbnb en de hotelsector, of aan Google Nest en de thermostaten. Of aan … uw bedrijf? U kunt hen voor blijven door nu zelf te innoveren. 

Doe de test en ontvang het dossier!

Bent u een innovator of een volger? Beantwoord de 9 vragen en kom in minder dan 5 minuten te weten hoe uw bedrijf ervoor staat ten opzichte van andere Belgische bedrijven. Nadien ontvangt u ons boeiend dossier over innovatie.   www.proximus.be/innovatietest

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief