Wie innovatie en efficiëntie zegt, zegt ook hyperconvergente infrastructuur!

Gepubliceerd op 25/05/2018 in Nieuws

Wie innovatie en efficiëntie zegt, zegt ook hyperconvergente infrastructuur!

Een hyperconvergente infrastructuur is een platform van de nieuwe generatie dat opslag-, netwerk- en virtualiseringscapaciteiten verenigt in een 'all-in-one-uitrusting' die wordt beheerd via een vereenvoudigde interface.

Revolutie in IT met totale hyperconvergentie

De Proximus Hyperconverged Infrastructure-oplossing of HCI, gebaseerd op Cisco HyperFlex, biedt u een totale hyperconvergentie. Ze paart het vermogen van SDN en de rekenperformantie van Cisco UCS aan het Cisco HyperFlex-dataplatform. Bovendien werd in het concept gestreefd naar eenvoud. HCI versterkt de operationele efficiëntie en de aanpasbaarheid van een groter aantal workloads in uw datacenter.

HCI berust op het Cisco UCS-platform en maakt deel uit van een datacenterarchitectuur die de traditionele, geconvergeerde en hypergeconvergeerde systemen regelt volgens een gemeenschappelijk beleid en functies voor infrastructuurbeheer.

  • Op weg naar IT van de nieuwe generatie: de HyperFlex-oplossing berust op een API-georiënteerde architectuur die de vereiste interoperabiliteit voor IT-omgevingen van het type DevOps biedt. Ze kan geïntegreerd worden in orchestrationtools en clouddiensten.
  • Compatibiliteit met de nieuwe applicaties: het HCI-platform is ontworpen om verschillende hypervisors, containers en producten zonder besturingssysteem te integreren om de nieuwe en bestaande native cloudworkloads te optimaliseren.
  • Permanente innovatie: HCI zal u in staat stellen de capaciteiten van de hypergeconvergeerde infrastructuur uit te breiden via de exploitatie van innovaties waarvan Cisco UCS en ACI Cisco hebben geprofiteerd.

Bovendien beschikt u over unieke functies: dynamische datadistributie, autonome modulariteit van de resources en intelligente netwerkautomatisering. Tal van factoren die de densiteit van virtuele machines verhogen, de bandbreedte uitbreiden en zorgen voor een beperkte en beter voorspelbare latentie voor reactievere applicaties en tegelijk totale flexibiliteit bieden wat de aanpassing van uw omgeving aan de evolutie van uw operationele behoeften betreft.

5 goede redenen om te opteren voor een hyperconvergente oplossing

Met de performantie van Proximus HCI hebt u 5 goede redenen om resoluut te kiezen voor deze hyperconvergente oplossing:

  1. De erkende voordelen van de Cisco UCS-technologie en een betere globale architectuur voor een hogere aanpasbaarheid.
  2. Geïntegreerde en vereenvoudigde networking voor meer efficiëntie.
  3. Een unieke beheersaanpak die deze efficiëntie garandeert.
  4. Zelfstandige modulariteit aangepast aan uw huidige en toekomstige werklast.
  5. Een hogere densiteit van de virtuele machine en beperkte netwerklatentie.
Waarom voor Proximus kiezen?

Cisco HyperFlex biedt de enige daadwerkelijk hyperconvergente infrastructuur die momenteel beschikbaar is. Met HyperFlex beschikt u over een uitzonderlijke flexibiliteit, een snelle uitrol en vlot beheer, wat bijzonder relevant is in scenario's met serverinfrastructuur, virtuele pc-infrastructuur, kantoren van filialen of verwijderde kantoren, of voor tests en ontwikkeling.

Dankzij de combinatie van de performantie van de Cisco HyperFlex-systemen en de professionele diensten van Proximus profiteert u van de voordelen van echt professionele hyperconvergentie.

Meer weten over onze hyperconvergente oplossing? Stuur een e-mail naar ictchannels@proximus.com

Experts

Onze experten houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT professionals.

Andere artikels van Experts