Nieuwe perspectieven voor Daniëlle Vanwesenbeeck, CEO van MASTERmail BVBA

Gepubliceerd op 03/05/2016 in Inspireren

Nieuwe perspectieven voor Daniëlle Vanwesenbeeck, CEO van MASTERmail BVBA

MASTERmail uit Leuven is een direct marketing bedrijf dat ondernemingen helpt het klantencontact te versterken via on- en offline direct mailings. Daniëlle Vanwesenbeeck werd in 2012 bekroond met de Womed Award voor Vlaamse vrouwelijke ondernemer van het jaar.

Een goed gesprek

Ik hecht veel belang aan een goed gesprek met collega-ondernemers.Vaak kom ik hen tegen op events of congressen, maar ik haal het beste advies toch uit een persoonlijk gesprek. Dit kan tijdens een lunch, maar evengoed tijdens een wandeling. Het is net door te veranderen van omgeving dat er een andere dynamiek kan ontstaan.

Werken aan je bedrijf

Onlangs woonde ik een seminarie bij van spreker/coach Carl Van de Velde. Die man slaagt er in een bepaald energieniveau los te weken dat je weerom zin geeft om je onderneming opnieuw een extra boost te geven. Het verplicht je om na te denken over hoe jij je bedrijf organiseert. Niet werken in het bedrijf, maar aan het bedrijf: dat is vaak de kernboodschap.

Klantenprospectie 2.0

‘Fanatical Prospecting’ van Jeb Blount staat vol met tips om je aanpak in prospectie te verbeteren, een heel belangrijk element in de verkoop. Draag niet alleen zorg voor uw bestaande klanten, maar ga ook actief op zoek naar nieuwe klanten. Ik leer vaak managementboeken kennen via mijn man Werner die ook vennoot is in het bedrijf. Elk weekend proberen we samen te joggen of te wandelen. Dan is er tijd om zo’n zaken te bespreken.

Wilt u zelf u tips delen?

Mail uw contactgegevens naar perspectief@proximus.com

Perspectief

Magazine en online blog voor bedrijfsleiders van kmo’s vol nieuwe inzichten voor een frisse blik op hun onderneming.

Doorblader, lees, het laatste magazine!

Andere artikels van Perspectief