Norton zegt dat uw toestel niet meer beveiligd is

Geeft Norton een melding dat uw toestel niet meer beveiligd is, terwijl uw abonnement nog actief is? Vraagt Norton om het product te activeren, terwijl u dat al hebt gedaan?

Verwijder het programma van uw toestel en installeer Norton opnieuw op uw gsm of tablet of op uw pc of Mac. Zorg ervoor dat u Norton zeker installeert via MyProximus.

U hoeft het product dus niet opnieuw te activeren of te verlengen.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.