Wachtwoord, login of profielgegevens MyProximus wijzigen

Kies een veilig wachtwoord voor MyProximus. Zorg ook dat uw login en profielgegevens up-to-date zijn. Zo kunnen we u contacteren wanneer u uw wachtwoord of login vergeten bent.

Log in om uw gegevens te wijzigen. Houd rekening met de volgende elementen:

• Uw login (gebruikersnaam) moet een e-mailadres zijn: u ontvangt op dit adres een e-mail met een link ter bevestiging. Klik op deze link; pas dan kunt u met uw nieuwe gebruikersnaam inloggen.
  • Uw wachtwoord moet minimaal 8 karakters tellen, waarvan minimaal 4 letters en minimaal 1 cijfer.
  • U kunt de login (gebruikersnaam) van uw bedrijf of organisatie niet zelf wijzigen. U kunt wel een ander contact-e-mailadres opgeven. Toch een nieuwe professionele gebruikersnaam nodig? Neem dan contact op met onze klantendienst.
  • Is uw contactgsm-nummer hetzelfde nummer dat u in MyProximus beheert? Dan kunt u uw contactgsm-nummer niet wijzigen. Toch een ander contactgsm-nummer nodig? Registreer u opnieuw aan de hand van uw klantnummer, activeringscode en datum. Gebruik een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord. Log daarna in en geef het gewenste contactgsm-nummer op.