Een Cloud-account aanmaken

Wilt u Cloud gebruiken? Maak eerst een Cloud-account aan via MyProximus. Daarna kunt u de Cloud-applicatie installeren op uw gsm, tablet of computer.

1. Log in om uw producten te bekijken. Eenmaal ingelogd komt u terecht op de tab Mijn producten.
  2. Klik op Cloud en vervolgens op Een nieuwe account aanmaken.

U ontvangt een bevestigingsmail zodra uw account geactiveerd is.