Streamz

De streamingdienst van bij onz

Streamz activeren?

Vanaf 11,95/maand

Exclusieve Vlaamse topreeksen en Streamz Originals

Ontdek ze voor ze op tv komen!

Internationale topseries, incl. het beste van HBO en HBO Max

Nieuw en exclusief op Streamz

Uren kijkplezier voor kinderen en tieners

De leukste avonturen en de strafste helden voor de jongsten onder onz

Streamz kijk je op alle schermen

De Streamz app is beschikbaar op alle schermen! Ook op je tv met je Proximus Android TV Box

Welke toestellen zijn compatibel met Streamz?

Veelgestelde vragen

Activeer Streamz via Proximus en krijg 1 maand gratis in exclusiviteit. Wanneer je je registreert via www.streamz.be/proximusNew window en een account aanmaakt bij Streamz, wordt jouw promocode automatisch ingevuld. Tijdens je gratis proefperiode krijg je onbeperkt toegang tot de catalogus van Streamz (maandelijks basisproduct). Je kan op elk moment annuleren zonder extra kosten. Enkele dagen voor het einde van de proefperiode ontvang je een herinneringsmail. Aan het einde van jouw gratis proefperiode wordt jouw abonnement op Streamz automatisch gewijzigd naar een betalende formule: € 11,95/maand. Als je annuleert voor het einde van jouw proefperiode, worden er geen kosten in rekening gebracht en blijft je toegang tot Streamz tot het einde van je proefperiode. Deze promotie is enkel voor niet-actieve & nieuwe Streamz-klanten die zich abonneren via streamz.be/proximus of via hun Proximus-decoder. De promotie is geldig op een Streamz abonnement, niet op Streamz+.

Jouw betalingsgegevens worden gevraagd om na de gratis proefperiode jouw abonnement om te kunnen zetten naar een betalende formule vanaf €11,95/maand. Streamz stuurt een autorisatieverzoek naar jouw financiële instelling om te controleren of jouw betaalmethode geldig is. Het zijn tijdelijke reserveringen die worden terugbetaald. Om jouw betaling met creditcard te verifiëren, vraagt Streamz een reservering van € 0,01. Deze rekenen ze niet aan op jouw afrekening. Wanneer je voor Bancontact kiest, zal een eenmalige betaling van €0,50 van jouw rekening worden gehaald voor verificatie. Dit wordt binnen de 3 werkdagen teruggestort.

Op je Android TV Box:

 • Ga naar "Abonnementen" en ga vervolgens naar "Andere abonnementen toevoegen".
 • Klik op "Streamz".
 • Scan de QR-code met je telefoon. Je wordt doorgestuurd naar de Proximus-website.
 • Klik op de knop ‘Bestel nu’. Je wordt doorgestuurd naar deze webpagina www.streamz.be/proximusNew window met jouw promocode vooraf ingevuld.
 • Maak een account aan en vul jouw betalingsgegevens in. Volg de stappen op de website van Streamz.

Streamz+ geeft je toegang tot de meest recente blockbusters. Surf hiervoor naar www.streamz.beNew window en log in op jouw account. Ga naar jouw abonnementen en wijzig je abonnement naar Streamz+.

 • Je kan Streamz kijken via jouw Proximus Android TV Box, ga naar “apps” en ga vervolgens naar “Aanbevolen apps” en klik op Streamz.
 • Je kan ook kijken via de app:
  Download de Streamz app op jouw smartphone/tablet/computer/smart TV/....
  Het is compatibel met Android en iOS, MacOS, Windows PC en Chrome OS.

Raadpleed hier de volledige lijst met compatibele toestellen.New window

Helaas niet. Streamz is alleen beschikbaar op de nieuwste generaties TV Box.

Meer info over de Proximus Android TV Box

Je kan steeds jouw Streamz abonnement opzeggen via de website www.streamz.beNew window zonder extra kosten.

Meer details over de stappenNew window

Neem dan contact op met Streamz via hun contactformulierNew window (selecteer "Ik heb een abonnement afgesloten via Streamz.be")

Vind al jouw tv-opties

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Aanbieding onder voorbehoud van wijzigingen opgelegd door Streamz. Je moet de Proximus Android TV Box hebben om te kunnen genieten van Streamz content via jouw Proximus TV-decoder (in het gedeelte met aanbevolen apps van het tv-navigatiemenu). De algemene voorwaarden van Streamz zijn van toepassing.

Promo: aanbieding geldig van 18/10/2021 zolang de voorraad strekt, door de tv-optie Streamz aan te schaffen voor € 11,95 per maand. Enkel voor tv-klanten van Proximus. Proximus behoudt zich het recht om de actie eerder te verlengen of stop te zetten. Korting is slechts één keer per klant geldig en de ‘één maand gratis’ wordt toegepast met de code PROXIMUS1M. De aanbieding kan niet worden toegepast op een bestaand actief Streamz-account. Toegang tot Streamz is onder voorbehoud van activering van een account bij Streamz door de klant. Na de promoperiode van 1 maand wordt de optie betalend tegen de geldende marktprijs en verlengd voor onbepaalde tijd. Je kan op elk moment kosteloos afmelden voor de optie via Streamz.