Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Betalende opties

Betalende opties

Vanaf 14.52 /maand

National calling
 • Bellen zonder tellen: met je vaste lijn bel je onbeperkt de klok rond naar alle vaste lijnen in België met "Unlimited Calls National"
 • 1000 minuten om met je vaste lijn naar alle gsm-nummers in Belgïe te bellen 24/7 
 • Geen onaangename verrassingen op je factuur of aanrekening: je betaalt een vast bedrag per maand

€ 14,52 /maand

National and international calling

Heb je nood aan een tariefplan om vaak naar het buitenland te bellen? Met “Unlimited Calls National/International” bel je de klok rond

 • Onbeperkt naar alle vaste lijnen in België
 • 1000 minuten naar alle mobiele nummers in België
 • 1000 minuten naar alle vaste en mobiele nummers in Europe, Canada en de Verenigde Staten en naar alle vaste nummers in Marokko en Turkije

€ 18,15 /maand

Free Calls International

Met de optie Free Calls International (max 2000 minuten/maand) bel je zonder bijkomende kosten vanaf je vaste lijn na 17u., in het weekend en op feestdagen naar vaste lijnen en mobiele nummers in de meeste Europese landen, de Verenigde Staten en Canada, en naar vaste lijnen in Marokko en Turkije.

Inbegrepen in Tuttimus of Familus

Stel je Tuttimus samen

img

Andere opties

Je hebt bovendien de mogelijkheid om heel wat betalende opties toe te voegen aan je abonnement zoals: het Voordeelpack Slimme Diensten, oproepbeperking, …

Voordeelpack Slimme Diensten

Het voordeelpack combineert de populairste Slimme Diensten aan een voordelige prijs.

 • Weergave Oproeper / Weergave Naam: Je ziet wie je opbelt nog voor je opneemt, zelfs als je in gesprek bent. Je ziet wie je hebt opgebeld tijdens je afwezigheid.
 • Signaal 2de oproep: Je beantwoordt een tweede oproep zonder de eerste te verliezen.
 • Oproepdoorschakeling: Je schakelt je gesprekken door naar een nummer naar keuze.
 • Oproep met Vaste Bestemming: Je kunt een nummer programmeren dat automatisch gevormd wordt 5 seconden nadat je de hoorn van de haak hebt genomen.

€ 4,99 /maand  

Ontdek wie opbelt: Weergave Oproeper / Weergave Naam
Weergave oproeper:

Vóór je opneemt ziet je het nummer dat je opbelt en de nummers die getracht hebben je te bereiken tijdens je afwezigheid.

Beschikbaarheid:

 • Je dient over een aangepast telefoontoestel te beschikken.
  Kies een telefoontoestel of ga na of je huidig telefoontoestel compatibel is met Weergave Oproeper.
 • De dienst Weergave Oproeper werkt niet rechtstreeks als je een privételefooncentrale hebt van het type Forum I6, Forum I12, Forum R106, Forum R208, Vivaldi, Octopus, UKS 4000, 1/4 of 2/10. Proximus kan een specifieke aansluiting installeren die de centrale omzeilt. Voor een afspraak bel je het gratis nummer 0800 22 500.
 • Als je een ISDN-lijn hebt, is Weergave Oproeper gratis voor jou. Je moet alleen nog de dienst activeren.

Deze dienst is niet afzonderlijk verkrijgbaar, maar is enkel beschikbaar in het Voordeelpack Slimme Diensten.


Weergave Naam:

Nog vóór je opneemt zie je de naam en het nummer van de persoon die je contacteert en de nummers die getracht hebben je te bereiken tijdens je afwezigheid. Deze dienst is niet afzonderlijk verkrijgbaar, maar is enkel beschikbaar in het Voordeelpack Slimme Diensten.

Signaal 2de oproep

Als je een tweede oproep ontvangt terwijl je al aan de lijn bent, krijgt je een geluidssignaal te horen. Je kunt deze oproep aannemen zonder de eerste te verliezen.

Als je een ISDN-lijn hebt: de dienst 'Signaal 2de oproep' is al bij jouw ISDN-lijn inbegrepen.

Als je een Proximus Duo Line hebt is de dienst 'Signaal 2de oproep' enkel beschikbaar via het Voordeelpack Slimme Diensten.

€ 2,99 /maand  

Oproepdoorschakeling

Schakel je oproepen door naar je gsm of naar om het even welk ander telefoonnummer. Je correspondent betaalt het gesprek tot jouw gewone telefoontoestel en je betaalt het doorgeschakelde gedeelte van het gesprek. Inbegrepen bij je ISDN-lijn (maar niet beschikbaar als je een Proximus Duo Line hebt).

€ 2,99 /maand  

Oproep met Vaste Bestemming

Programmeer het nummer van je keuze, bijvoorbeeld dat van een persoon op wie je kunt rekenen bij problemen (behalve de noodnummers met drie cijfers). Dit nummer wordt automatisch gebeld 5 seconden nadat je de hoorn van de haak hebt genomen.

€ 2,99 /maand  

Anonieme Oproepweigering

Elke oproep die niet geïdentificeerd wordt op het scherm van je telefoon wordt automatisch geweigerd. De anonieme beller ontvangt dan een melding dat zijn oproep geweigerd werd en dat hij je kunt terugbellen als hij de functie waarmee hij zijn nummer verbergt, uitschakelt. Je kunt deze dienst activeren als je de dienst Weergave Oproeper of Weergave Naam hebt.

Neem de hoorn op en vorm het nummer *933# om de dienst te activeren en #933# om deze uit te schakelen.

2,99/maand 

Oproepbeperking

Je wenst geen onaangename verrassingen op je factuur of aanrekening? Dan kunt je de uitgaande oproepen naar speciale nummers blokkeren.

Twee mogelijkheden:

Permanente beperking

Bel naar de klantendienst om de dienst te laten activeren.

Daarna programmeert Proximus het type van beperking dat je wenst voor je telefoonnummer.

Een permanente beperking die geïnstalleerd werd, kan alleen ongedaan worden gemaakt als je opnieuw contact opneemt met onze klantendienst.

Er zijn 6 soorten permanente beperkingen:

 • Volledige oproepbeperking: alle oproepen worden geblokkeerd, behalve die naar de noodnummers.
 • Beperking op niet-nationale oproepen: de oproepen naar bestemmingen die niet als nationaal worden beschouwd (buitenlandse nummers, gsm-nummers, 090(x = 0,1,2,3,4,9), 070, 0905 en 0906/0907) worden geblokkeerd .
 • Beperking op internationale oproepen: alle oproepen naar het buitenland worden geblokkeerd.
 • Beperking op de oproepen naar 0905 nummers (gratis): hiermee worden de oproepen naar de 0905 nummers, gebruikt voor gaming, geblokkeerd.
 • Beperking op oproepen naar 0906/0907 nummers (gratis): hiermee worden de oproepen naar 0906/0907 nummers geblokkeerd. De oproepen via internet (dial-up) naar de volgende landen worden eveneens geblokkeerd. Zie lijst hieronder.
 • Beperking op oproepen naar premium nummers (gratis): hiermee worden de oproepen naar 090x-nummers (0900, 0901, 0902, 0903, 0904, en 0909) geblokkeerd, met uitzondering van de nummers die zorgen voor aansluiting op internetservers (van 090930 tot en met 090936).

Tijdelijke oproepbeperking

Bel naar de klantendienst om de dienst te laten activeren.

Daarna programmeer je zelf het type van beperking dat je wenst voor je telefoonnummer. Je activeert en deactiveert zoveel beperkingen als je wenst.

Om veiligheidsredenen is een wachtwoord op je lijn vereist, anders kan gelijk wie de oproepbeperking uitschakelen.

Wekdienst

Laat je opbellen om gewekt te worden, om je te herinneren aan een belangrijke afspraak, of wanneer je de trein of het vliegtuig moet nemen.

 • Bel gratis naar 0800 512 48 en volg de instructies.
 • Je zult opgebeld worden op het telefoonnummer waarmee je de dienst hebt aangevraagd.
 • Als je lijn bezet is, of als je niet antwoordt, zal het systeem je maximaal twee keer terugbellen, om de 5 minuten. De facturatie zal gebeuren op het moment dat de opdracht uitgevoerd werd of bij de laatste oproep als er geen contact tot stand gekomen is.

0,7450/opdracht 

Handige dienst

We bieden je ook een handige dienst onafhankelijk van je abonnement:

Nationale en internationale inlichtingen
Nationale inlichtingen (1207):
 • Onze medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot zaterdag, van 7u tot 22u.
 • In minder dan één minuut heb je een operator aan de lijn en vind je een particulier of een professional op basis van een familienaam, een adres of de naam van een bedrijf, dienst of product, zelfs als je zoekgegevens onvolledig zijn.
 • Als je dat wenst, wordt je meteen doorgeschakeld naar de persoon of het bedrijf dat je zoekt.
 • Je kunt ook een spraakbericht achterlaten bij een persoon van wie je het gsm-nummer niet kent. Met het oog op de privacy wordt het nummer zelf echter nooit meegedeeld.
 • Prijs per oproep: 1,94 + 0,30/ minuut 

Internationale inlichtingen (1204):
 • Onze medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot zaterdag, van 7u tot 22u.
 • Toegang tot miljoenen telefoonnummers overal ter wereld.
 • Je krijgt binnen 30 seconden het antwoord op je vraag.
 • Prijs per oproep: 3,89 + 0,43/ minuut 
Algemene voorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Algemene voorwaarden voor Free Calls International

Gratis bellen van 17 u tot 8 u tijdens de week en 24 u/24 in het weekend en op feestdagen naar vaste lijnen en mobiele nummers in de meeste Europese landen en naar Marokko, Turkije, de Verenigde Staten en Canada.

Optie enkel geldig voor vaste telefonie op de Phone Line. Beperkt tot 2000 minuten per maand. Maximum één optie per klant, uitsluitend voor privédoeleinden en overeenkomstig de algemene voorwaarden van Proximus. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op internationale oproepen.

De nummers in Marokko die beginnen met 526, 527, 533, 534, 540, 546, 547, 550, 553, 600 en 892 (voorafgegaan door de landcode 212) zijn geen vaste nummers en worden gefactureerd aan de gebruikelijke prijs naar mobiele nummers.

Zijn niet inbegrepen: Bahama’s, Barbados, Frans-Guyana, Frans-Polynesië, Gibraltar, Guadeloupe, Hawaï, Maagdeneilanden, Martinique, Nederlandse Antillen, Puerto Rico, Réunion.

Oproepen naar alle landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e min, zonder connectiekost.

Algemene voorwaarden voor "Onbezorgd nationaal en internationaal bellen"

Oproepen naar alle landen ter wereld zijn per sec gefactureerd na de 1e minuut, zonder connectiekost

Voorwaarden voor voordeelpack Slimme Diensten

 • Je dient over een aangepast telefoontoestel te beschikken.
 • Kies een telefoontoestel of ga na of je huidige toestel compatibel is met het Voordeelpack Slimme Diensten.
 • De dienst Weergave Oproeper werkt niet rechtstreeks als je een privé-telefooncentrale hebt van het type Forum I6, Forum I12, Forum R106, Forum R208, Vivaldi, Octopus, UKS 4000, 1/4 of 2/10. Proximus kan een specifieke aansluiting installeren die de centrale omzeilt. Voor een afspraak bel je het gratis nummer 0800 22 500.
 • Als je een ISDN-lijn hebt zijn de Slimme Diensten al inbegrepen bij je abonnement.

Prijzen inclusief btw.

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

 • Bel ons op 0800 22 011(optie “Klant worden”)

 • We bellen je terug

  We bellen je terugmomenteel niet beschikbaar

 • Chat met ons via deze site

  Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar