LAN/WLAN Network

  • Vergader overal via videocalls en streams
  • Prioritiseer uw netwerk voor specifieke ICT toepassingen
  • Compatibel met uw cloud infrastructuur

Vaste en draadloze netwerken

Is het netwerk van uw bedrijf te traag? Kan het uw groeiende aantal gebruikers, toestellen en toepassingen niet meer aan? Met LAN/WLAN kiest u voor een 100% veilig en toekomstgericht bedrijfsnetwerk dat met uw bedrijf meegroeit.

LAN/WLAN is een combinatie van een vast en een draadloos local area network.

Smart Network

Met Smart Network bent u klaar voor een verdere digitalisering met toepassingen als IoT, digitale samenwerking met bv. Microsoft Teams en werken in de cloud.

  • Automatische rapportering en waarschuwingen via dashboard in de cloud
  • Prioriteit toekennen aan bepaalde applicaties
  • Gedeeltelijk of volledig gemanaged door ons, dus geen stress meer voor updates
  • Gescheiden wifitoegang voor interne gebruikers en bezoekers
  • Vaste prijs per maand

LAN/WLAN - Assist & Care

Managed Services

Nog nooit gehoord van WLAN controllers, switches, access point en wifi routers? Geen probleem, onze ICT experts zijn gecertificeerd en kennen alle ins en outs voor het beheren en monitoren van uw bedrijfsnetwerk.

Waarom kiezen voor Proximus? Heel simpel, met Proximus kunt u werken waar u maar wilt. Wij bieden zowel mobiele (4G en 5G) als onsite netwerken (MPLS,WLAN, SDx,..) aan. Daarnaast werken we samen met gespecialiseerde ICT partners en leveranciers als Cisco Meraki.

Partners

Cisco Meraki
Cisco Partner

Klantenverhalen

Gratis wifi voor klanten

Broodjeszaak Panos koos LAN/WLAN van Proximus om zijn netwerk te vernieuwen en gratis wifi in zijn 250 winkels te installeren. Dankzij het dashboard achter het netwerk kunnen ze doelgerichter met hun klanten communiceren en hen persoonlijke aanbiedingen sturen.

Slim netwerk

KIA-concessiehouder Bernard Martin in Tubeke vroeg ons om wifi te installeren in zijn hele concessie. We stelden hem het Proximus Smart Network voor: een plug-and-play, makkelijk te installeren all-inpakket van connectiviteit tot wifi-apparatuur. Met gescheiden wifi voor medewerkers en klanten.