Brochure internet voor scholen

Leerlingen veilig laten surfen

  • Network-as-a-Service voor scholen
  • Extra privévoordelen voor leerkrachten
  • Totaaloplossing met connectiviteit, laptop en software

Academic Connect

Is uw schoolinfrastructuur klaar voor verdere digitalisering? Kan uw netwerk het stijgende dataverkeer nog aan en bent u voldoende beveiligd tegen cyberaanvallen?

Academic Connect is een oplossing van Proximus én Signpost, de marktleider in België voor ICT-oplossingen in het onderwijs.

Een totaaloplossing

Met Connect for Schools biedt Signpost een Network-as-a-Service aan, die alle zorgen van de scholen op het vlak van ICT wegneemt.

Connect for Teachers laat scholen dan weer toe leerkrachten te belonen met een fikse korting op een waaier aan Proximus telecomproducten, die ze thuis kunnen gebruiken.

De allesomvattende oplossing DigiPack, ten slotte, voorziet een laptop voor alle leerkrachten en leerlingen, met de juiste software, digitale methodes én de beste connectiviteit.

Internettoegang

Onbeperkt volume: onbeperkt gebruik van de dienst, uitsluitend voor persoonlijk gebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden. De gehaalde snelheden veranderen niet en worden niet beïnvloed door het gedownloade volume.

Downloadsnelheid: de aangegeven snelheden zijn maximale snelheden. Voor meer informatie, zie www.proximus.be/internetsnelheid