Internetverbinding

Download brochure

Een feilloze internetverbinding

Performante connectiviteit

Overal, binnenshuis maar ook wanneer onderweg

Een partner die doorlopend paraat staat

Internet Pro en Pro+

Opstarten van a tot z
 • Installatie en configuratie van de modem of router
 • Aansluiting van allerlei randapparatuur
Professionele ondersteuning dag en nacht
 • Helpdesk: 24/24, 7/7 per telefon
 • Experts die speciaal zijn opgeleid
Een gewaarborgde herstellingstermijn
 • Gewaarborgde herstelling binnen 5 werkuren in geval van storing
 • Zo niet: gratis tijdelijke oplossing via het mobiele netwerk
Gratis IT-hulp
 • één gratis telefonische ondersteuning per maand om kleine informaticaproblemen op te lossen (PC, aansluiting van een printer, virussen…) 
 • Interventie ter plaatse indien nodig, tegen vergoeding

Tip : Uw connectiviteit combineren met uw draadloos bedrijfsnetwerk? Kies voor Proximus Smart Network

Standaardtarieven

Prijzen excl. btw

Wilt u liever uw eigen router kiezen en beheren? Wij hebben de formule Internet Pro+ Essential, die speciaal is aangepast. Neem contact met ons op voor meer info.

Opties

Mobile Back-up

Soms gebeurt het dat uw internetverbinding even uitvalt. Geen nood, Mobile Back-up schakelt automatisch over naar een (mobiele) 4G-verbinding.

 • U betaalt eenmalig de installatiekosten van € 100 per bestaande lijn
 • Het abonnement van € 20 /maand dekt het 4G-dataverkeer bij een storing
 • Let op: mobile Back-up is alleen compatibel met een Internet Pro+ abonnement

Meer info

Andere handige opties

Bijkomende IP-adressen

Met Internet Pro+ beschikt u over een vast IP-adres. Daarmee hebt u vanop afstand toegang tot uw server via een internetverbinding. Hebt u meerdere servers, bijvoorbeeld voor uw website, e-mail of bewakingscamera's, en wenst u toegang tot die gegevens vanop afstand, dan hebt u meerdere IP-adressen nodig. Dat is mogelijk met de optie IP Pack.

 • Beschikbaar op Internet Pro+ en Internet Pro+ Essential
 • 4 tot 32 bijkomende IP-adressen
 • Abonnement: € 25/maand
Keiharde cyberbeveiliging
Een bescherming van uw pc's en mobiele toestellen

 • Volledige bescherming tegen spam, virussen, phishing, diefstal van persoonsgegevens, enz.
 • Lokalisatie op afstand van uw verloren of gestolen toestel.
 • Tot 5 toestellen beschermd met één abonnement.
 • € 4,13/maand, excl. btw
Een beveiliging van uw bedrijfsnetwerk

 • Bescherming van uw bedrijfsnetwerk tegen alle cyberbedreigingen: antivirus, antispam, firewall, filteren van URL-adressen.
 • Aanmaak van een virtueel privénetwerk (VPN) voor beveiligde toegang op afstand.
 • € 79/maand, excl. Btw
 • Installatie: € 250
Geoptimaliseerd indoorbereik

Ondanks de kwaliteit van ons mobiele netwerk kan het signaal in gebouwen verzwakt worden door isolatiemateriaal of betonnen muren. Met de Mobile Coverage Extender Pro kunt u uw internetconnectie gebruiken om het mobiele signaal binnen uw kantoor te versterken. De Mobile Coverage Extender Pro levert een 3G-signaal tot 30 meter binnen uw onderneming.

 • € 25⁄maand
 • Wordt rechtstreeks op uw modem of router aangesloten
 • Bereik van 20 tot 30 meter en bestrijkt tot 1000 m², afhankelijk van het gebouw
 • Tot 16 gelijktijdige gebruikers voor oproepen of data

Meer info

Download brochure

Internet Pro+

Download brochure

Download de brochure voor meer informatie over Internet Pro and Internet Pro+.

Uw persoonlijke gegevens
* Verplichte velden

Even geduld, uw gegevens worden verwerkt

loader

Klantverhaal

Investeren in een snelle internetverbinding

Om universitairen in de hele wereld toe te laten hun kennis te delen, maakt de Universitaire Stichting gebruik van alles wat de technologie te bieden heeft om uitwisselingen in real time mogelijk te maken: multimedia, Skype, streaming of videoconferentie.

Anderen bekeken ook

Smart Wi-Fi

Surf altijd en overal gratis op uw laptop, tablet of smartphone.

Explore privénetwerk

Een privénetwerk met beveiligde toegang via verschillende verbindingen.

Packs voor werknemers

Beloon uw werknemers met onze extralegale voordelen

Inspiratie

Voorwaarden

Promoties geldig gedurende een jaar voor alle nieuwe contracten getekend.

Onbeperkt volume: onbeperkt gebruik van de dienst enkel voor persoonlijk gebruik en in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. De behaalde snelheden blijven onveranderd en worden niet verminderd in functie van het gedownloade volume.

Downloadsnelheid: de aangegeven snelheden zijn maximale snelheden. Voor meer informatie, zie www.proximus.be/internetsnelheid

Mobiel internet: als het volume opgebruikt is: € 0,083 per bijkomende MB. Uitsluitend gebruik in België. Om van Mobile Internet te genieten heeft u een modem nodig, of een toestel met geïntegreerde 3G/4G-technologie.

Herstel binnen 5 werkuren: In geval van een incident met de internettoegang of één van de internetdiensten (e-mail) kunt u rekenen op een gegarandeerde herstelling binnen de 5 werkuren (niet op zondagen en officiële feestdagen) indien het incident gemeld wordt vóór 17 uur (vóór 13 uur op zaterdag). Als ze niet binnen de doorgegeven termijn geregeld kan worden, herstellen we ze tijdelijk via het 3G/4G-netwerk.

IT Assistant: IT Assistant helpt u om telefonisch alle IT-problemen op te lossen, zoals configuratie van uw internet, PC, Windows 8, aansluiten van printers, enz. Indien een interventie ter plaatse nodig is, dan zullen deze kosten worden aangerekend. Komt het probleem waarvoor u hebt gebeld opnieuw voor en belt u ons binnen de 7 dagen terug, dan wordt het probleem gratis verholpen. De dienst kan niet gecontacteerd worden voor hulp bij betalende installaties zoals Microsoft Office 365, installatie van uw internetverbinding, enz.

Prijs excl. btw.

Voorwaarden IP Pack

Aanbod voorbehouden voor professionele klanten.

IP-pack enkel beschikbaar op een Internet Pro+ Fiber-verbinding.

De klant moet de bestelbon voor IP-packs invullen en zijn behoefte aantonen met een beschrijving van zijn netwerk, die door de bevoegde diensten zal worden gecontroleerd.

Proximus neemt haar verantwoordelijkheid als lid van de internetgemeenschap en volgt de richtlijnen van de IANA en het RIPE NCC inzake de toekenning en routering van IP-adressen. Het aantal beschikbare IPv4-adressen (met 32-bit-adressering) neemt steeds af, terwijl de vraag blijft stijgen. Om de adressen efficiënt te kunnen toewijzen, passen het RIPE (www.ripe.net) en andere organisaties die verantwoordelijk zijn voor de registratie en controle de richtlijnen bepaald in de Internet Registries IP Allocations Outlines (zie RFC2050) strikt toe. Proximus en haar klanten zijn bijgevolg verplicht deze richtlijnen te volgen.Proximus krijgt IP-adressen toegewezen door de bevoegde instanties (huur), en hetzelfde principe geldt voor de klanten van Proximus. De aan Proximus toegekende netwerken binnen de CIDR-blokken (Classless Internet Domain Routing) zijn niet overdraagbaar en kunnen dus in geen geval worden toegewezen aan een andere instantie. Proximus behoudt zich het recht voor om, op elk moment en zonder voorafgaande verwittiging, de aan een bepaalde klant toegewezen adressenklassen te herdimensioneren of te schrappen.

Het IP-pack zal door Proximus op afstand worden geconfigureerd op netwerkniveau. De configuratie van de server wordt uitgevoerd door de klant.

De installatie is steeds gratis, zowel wanneer de klant al Internet Pro+ Fiber heeft, als wanneer de aanschaf van het IP-pack en de aanschaf van de internetverbinding tegelijk gebeuren.

Prijs excl. Btw

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Contacteer ons