×
×

Werken in de cloud

Contacteer mij

Werken in de cloud

Werken in de cloud betekent dat u software of een ICT-infrastructuur in een extern datacenter gebruikt met een prijs per eenheid of per gebruiker. Zo vermijd u de kost en het onderhoud van zelf software te ontwikkelen of zelf licenties aan te kopen. Schaalbaarheid en snelheid zijn een belangrijke troef. Wilt u een nieuwe server? In enkele minuten is die opgestart. Met garanties voor beschikbaarheid, capaciteit en antwoordtijd.

Uw noden

De juiste keuze

Op basis van uw beroepsactiviteit en uw diensten, kunt u kiezen  tussen verschillende platformen:

  • Public cloud: gemeenschappelijk platform voor uw bedrijf en andere bedrijven
  • Private cloud: platform waar alleen u aan kunt
  • Hybride cloud: combinatie van beide modellen
Veilig werken en bestanden delen in de cloud

Solide partner

Proximus adviseert u wat u wel en niet in de cloud kunt plaatsen. Een voorbeeld: een mailserver is niet gelinkt met andere toepassingen en past perfect in de cloud, waar uw geïntegreerde ERP-systeem teveel heen-en weerverkeer genereert met uw eigen datacenter en dus beter niet in de cloud wordt geplaatst.

Wij helpen u bij de keuze van de meest geschikte cloudformule voor uw bedrijf: private of public, opslag, backup, e-shopoplossingen of ‘on-demand’ servercapaciteit. Onze datacenters zorgen ervoor dat uw cloud 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar is via een beveiligde internetverbinding. Alle contractuele verbintenissen worden in duidelijke SLA’s vastgelegd. Via een beveiligde portal beheert u uw gegevens en krijgt u toegang tot statusoverzichten.

Veilig werken en bestanden delen in de cloud

Klantenverhalen

Kinepolis

Kinepolis gebruikt onze vContainer-dienst om pieken in de verkoop van filmtickets op te vangen met dynamische capaciteit. (Ictnews)

Meer lezen
Keonys

Keonys

Keonys maakt gebruik van PC Backup Advanced om bijna 2 Terabytes aan data van de PCs van haar werknemers te back-uppen. (Ictnews)

Meer lezen
Pietercil

Pietercil

Pietercil bouwde een efficiënt datacenter in sneltempo op basis van onze MatrixCube. (Ictnews)

Meer lezen

Edenred

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!