Application Service Providers (ASPs)

Ontdek ons netwerk van ASP partners

Toegang tot applicaties via het internet

Proximus werkt samen me meer dan 250 Application Service Providers (ASPs). Samen bieden wij u toegang tot verschillende applicaties en gerelateerde diensten via het internet. Deze manier van werken biedt interessante voordelen:

  • Snelle uitrol in uw bedrijf
  • Geen installatie van technische infrastructuur nodig
  • Technische ondersteuning van uw partner

Klantenverhaal

Data-analyse maakt het inzamelnetwerk van Bebat slimmer. Een grootschalig IoT-project in samenwerking met Unitron Connect laat toe de inzamelpunten voor batterijen vlotter te beheren en het hele logistieke proces efficiënter te maken.

Onze partners

Wij helpen uw projecten te realiseren in samenwerking met één van onze 250 ASP partners.

Ook partner worden? Contacteer ons!Nieuw venster

Een greep uit ons aanbod

All-Connects

All-Connects is sinds 2002 de specialist in track & trace, asset management, protection en IoT. We hechten veel belang aan onze Belgische roots. Daarom kiezen we bewust om de software in België te ontwikkelen, afgestemd op de Belgische wetgeving per sector. Ons relatief klein team zit boordevol kennis en expertise. Ons doel is het uitwerken van innovatieve oplossingen, waarbij we mee denken welke technologieën je verder kunnen helpen groeien. Connect met ons!

Aloxy

Aloxy biedt modulaire industriële Internet of Things (IoT) oplossingen aan voor de chemische en olie & gas industrie. Hun doel ik om de veiligheid en efficiëntie ter verhogen, processen te automatiseren en bruikbare inzichten te bieden in industriële processen. Aloxy’s eerste product bestaat uit een oplossing voor het detecteren van de positie van manuele aflsuiters.

Bump

Bump biedt bedrijven ondersteuning op maat om het beheer van hun voertuigen, teams en uitrusting te optimaliseren. Dankzij de innovatieve geolokalisatietechnologie helpen onze oplossingen om de kosten te drukken en de bedrijfsprestaties te verbeteren. Met bijna 2.000 klanten is bump in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een echte lokale partner, essentieel voor de productiviteit van bedrijven, en biedt zo een eersteklas klantenervaring.

Cavagna Group

De Cavagna Group is al meer dan 70 jaar een wereldleider op het gebied van geavanceerde, geïntegreerde oplossingen voor de controle, regeling, meting en opslag van samengeperst gas (gas voor energie, alternatieve brandstofgassen, medische gassen, industriële gassen, cryogene gassen en speciale gassen).

Cennox

Cennox ondersteunt 's werelds grootste merken bij het realiseren van hun complexe projecten. Wij floreren in het demonstreren van echte end-to-end oplossingen, op maat gemaakt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Van landelijke installatiediensten en technische hardwarelevering tot het implementeren van beveiligingsoplossingen, bewegwijzeringsprojecten en filiaaltransformatie, Cennox verbetert de kostenefficiëntie van de projecten van onze klanten, biedt keuze en levert producten en doorlopende diensten om de activiteiten van hun bedrijf te verbeteren.

CLICKEY solutions

CLICKEY solutions is een productontwikkelingsbedrijf dat bedrijfsprocessen optimaliseert en oplossingen levert om bezittingen en sensoren te controleren, monitoren, beveiligen en zelfs terug te vinden. De slimme, vaak op-maat-gemaakte, IoT oplossingen zijn direct toepasbaar en sluiten naadloos aan op bestaande processen en systemen. Door ons eigen team van hardware, software en designspecialisten kunnen wij uw vraag uitstekend vertalen naar een perfect werkende IoT oplossing.

CLICKEY solutions levert werkende IoT oplossingen die bedrijfsprocessen vergemakkelijken en verbeteren en dit alles zonder dure abonnementen, grote batterijen en complexe IT-aanpassingen.

ConXioN

ConXioN begeleidt en inspireert haar klanten in hun digitale transformatie op tal van domeinen zoals infrastructuur, softwareapplicaties, security, cloudinfrastructuur, connectiviteit & mobiliteit, printing en managed services. Dit mede dankzij sterke partnerships waarmee ConXioN een voortrekkersrol speelt in IT-innovatie en onderzoek.

Crodeon Technologies

Crodeon Technologies is een toonaangevende fabrikant van plug & play end-to-end monitoringsystemen. Het bedrijf bouwt de Crodeon Reporter, een breed inzetbare draadloze sensormodule voor indoor en outdoor gebruik met een realtime verbinding naar de cloud.

Dapesco

Dapesco is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor energiebeheer. Met klanten over de hele wereld zoals Auchan, Casino, Vinci, Engie, ziekenhuizen en luchthavens en meer dan 10.000 andere openbare gebouwen,is Dapesco uitgegroeid tot een belangrijke succesfactor voor besluitvormers op het gebied van energiebeheer. De Dapesco-oplossing omvat technische, financiële en milieuaspecten van energie (elektriciteit, gas, brandstof, water, ...).

Diehl Metering

Diehl Metering biedt slimme meetoplossingen aan nutsbedrijven aan via intelligente netwerken van verschillende meetapparatuur en met grote dataplatforms. Deze oplossingen bieden transparantie voor nutsbedrijven en gemeenten en zorgen voor een aanzienlijk verhoogde efficiëntie in lees-, facturerings- en serviceprocessen. De klanten van Diehl Metering kunnen ook profiteren van realtime effecten, zoals vroege herkenning van lekken en de optimalisatie van distributienetwerken door intelligente informatie en dit dankzij snelle aanpassing van het aanbod om aan de werkelijke behoeften te voldoen

DSC Security Systems

DSC Security Systems, biedt services en installeert beveiligingssystemen. De producten omvatten alarmsystemen, toegangscontrolesystemen, brandbeveiligingsoplossingen en bewakingscamera's (CCTV), fleetmanagementsystemen (ATK autotracking) en mobiele telescopische bewaking van thermische video bescherming voor bouwplaats.

Easy Payment Services

Easy Payment Services acteert als professionele tussenpersoon op de financiële dienstenmarkt in de Benelux. Dit zowel in de POS als via E-commerce en M-Pos oplossing. Wij bieden onze klanten uiteenlopende oplossingen in het betalingsverkeer zoals betaalterminals, kaartverwerking, BTW teruggave voor non-EU toeristen enzovoort.