Proximus biedt gratis oproepen en sms’en naar Turkije en Syrië aan

Gepubliceerd op 08/02/2023 in Service

Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Daarom is het voor ons belangrijk om te reageren en onze klanten die vrienden en familie in deze landen hebben te ondersteunen.

Proximus biedt gratis oproepen en sms’en naar Turkije en Syrië aan

We maken daarom gedurende de hele maand februari mobiele en vaste oproepen en sms’en vanuit België naar Turkije en Syrië gratis voor de klanten.

Concreet

  • Alle oproepen en sms’en vanuit België naar Turkije en Syrië in de maand februari worden automatisch gecrediteerd op de factuur van de maand maart.
  • Deze oproepen en sms’en zullen zichtbaar zijn in MyProximus, maar maakt u zich geen zorgen, u hoeft ze niet te betalen. Het wordt automatisch gecrediteerd vóór de facturering.

Wanneer

Vanaf 01/02/2023 tot 28/02/2023 (oproepen en sms’en vanaf 1 februari worden ook gecrediteerd).

Voorwaarden

  • Normaal gebruik.
  • Alleen geldig voor oproepen/sms'en vanuit het Belgisch grondgebied.
  • Alleen geldig voor particulieren en kleine bedrijven.
  • Prepaid kaarten zijn niet inbegrepen.

Bovendien, bundelen alle telecomoperatoren in België hun krachten in naam van de vrijgevigheid. Samen met het Rode Kruis lanceren we een SMS donatiecampagne. Stuur HELP naar 4330 en zo donneer je 1 euro aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Het volledige bedrag zal worden overgemaakt aan het Rode Kruis in de getroffen landen. Uiteraard rekent Proximus niets aan voor deze hulpactie. Laten we samen het verschil maken!

Je kunt alle details vinden op de website van het Rode Kruis:Nieuw venster

Team Proximus

Ons team houdt je op de hoogte over onze producten en diensten alsook over de laatste trends en innovaties.

Andere artikels van Team Proximus