Tinder Plus of Gold: wat zijn de voordelen?

Gepubliceerd op 16/04/2019 in Epic

Tinder Plus of Gold: wat zijn de voordelen?

Ben je al een tijdje op zoek naar de liefde van je leven? En heb je intussen zelfs al Tinder opgegeven? Wacht dan nog effe! Als je een serieuze relatie wil, zoek je beter tussen mensen die het zelf ook echt menen. En dan moet je misschien bereid zijn om er iets voor te betalen. Tinder heeft immers een betalende versie, maar wat moet dat kosten? En wat is het verschil tussen Tinder Plus en Tinder Gold?

Niet één, maar twee abonnementen om uit te kiezen. Maar voor welk van de twee zou jij best naar rechts swipen? We zetten de voor- en nadelen van beide opties op een rij.

1. Tinder Plus

Tinder Plus is de goedkoopste optie. Het voordeligst is een abonnement voor een heel jaar, want dan betaal je 8,74 euro per maand. Denk je toch sneller een lief te vinden? Dan kan je Tinder Plus ook voor een half jaar nemen en betaal je 12,49 euro per maand. En als je het één maand wil uitproberen? Dan kost het je 20,99 euro.

Voor wie?

Woon je op het platteland? Of ver van een grote stad? Dan heb je maar een kleine vijver om uit te vissen. Met Tinder Plus kan je jouw locatie aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld in Antwerpen of Gent naar lief zoeken, terwijl je daar niet woont. Of ga je op vakantie? Waarom al niet eens in die regio beginnen swipen? Het levert je misschien al vanaf de eerste dag een vakantielief op.

Of misschien ben je gewoon megasociaal en wil je zoveel mogelijk contacten leggen. Als je het bereik van je profiel wil vergroten om meer mensen te leren kennen, dan is Tinder Plus wat je nodig hebt.

De voordelen:

  • Je mag iedere dag onbeperkt profielen van anderen liken. Wanneer je niet voor je abonnement betaalt, staat er een dagelijkse limiet op het aantal keer dat je naar rechts kunt swipen. Met Tinder Plus niet meer!
  • Oeps! Heb je per ongeluk naar rechts geswipet, maar heb je daar direct spijt van? No worries, je kan die swipe meteen ongedaan maken.
  • Als je echt wil dat iemand tenminste even bij jouw profiel blijft stil staan, dan deel je toch een superlike uit? Normaal heb je er maar eentje per dag, maar met Tinder Plus kan je er dagelijks vijf uitdelen.
  • Je zichtbaarheid op Tinder vergroot aanzienlijk. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je jouw profiel maandelijks een half uur een boost geven. Laat die Tinder-dates maar komen!
  • Vergeet je paspoort! Je kan in de hele wereld naar een lief zoeken. Pas je locatie aan naar om het even waar, want wie weet woont jouw toekomstige wel ergens op een zonnige bestemming.


2. Tinder Gold

Tinder Gold is uiteraard de meest exclusieve versie van de datingapp. Hiervoor betaal je maandelijks 12,91 euro als je een jaarabonnement neemt. Voor een half jaar kost Tinder Gold je 19,16 euro per maand. Eén maand kost tot slot 30,99 euro.

Voor wie?

Als je geen tijd wil verliezen om mensen te ontmoeten die echt in je geïnteresseerd zijn, dan moet je Tinder Gold kiezen. Het is grotendeels hetzelfde als Tinder Plus, maar er komt één erg verleidelijk detail bij ...

Voordelen:

  • Het grote voordeel van Tinder Gold is dat je meteen te zien krijgt wie bij jouw profiel naar rechts heeft geswipet. Daarmee verlies je een beetje het concept van Tinder, maar je kan wel meteen je eigen keuze uit potentiële matchen maken.
  • Tinder doet zelf dagelijks een suggestie voor jou met enkele 'top picks'. Zonder abonnement kan je er maar eentje leuk vinden, maar met Tinder Gold kan je ook hier onbeperkt profielen liken.
  • En je geniet natuurlijk ook van alle voordelen die je bij Tinder Plus kunt lezen.

Klaar om de liefde te vinden? Super! En nadien kan je elkaar beter leren kennen via de sociale media. Met Epic stories krijg je alvast eindeloze data die je kunt gebruiken op onder andere Facebook, Instagram en WhatsApp. Bovendien heb je 3 GB extra data voor al de rest. Dus ook met Tinder zit je goed, als je de ware niet vanaf de eerste swipe vindt.

Kies nu jouw Epic stories!

Sofie

Hey, ik ben Marketeer van Epic. Ik hou van mijn vrienden, cafeetjes, muziek en technologie. Ik ben graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij innovatieve bedrijfjes en van leuke (social media) apps. Dit deel ik natuurlijk ook graag met jullie.

Andere artikels van Sofie