×
×

Tijd voor een nieuwe TV-interface

Gepubliceerd op 12/11/2015 in Gouden tips van…

Tijd voor een nieuwe TV-interface

Binnenkort zal elke Proximus TV-klant de nieuwe tv-interface op zijn scherm zien verschijnen. Deze nieuwe interface brengt enkele nieuwigheden en zal jouw televisie-ervaring en beeldkwaliteit flink verbeteren. En daar hoort ook een nieuwe decoder bij.

Sinds de start van Proximus TV, nu tien jaar geleden, heeft de technologie natuurlijk niet stilgestaan. Toch kijken ongeveer 400.000 klanten nog steeds tv met een decoder van de eerste generatie. Tijd voor vernieuwing! Tegen de zomer van 2016 wil Proximus deze oude beestjes proactief vervangen door een gloednieuw model. Zo profiteert elke klant van de beste technologische kwaliteit.

De nieuwe decoder, de V5 Compact, is er eentje van de nieuwste generatie. Hij biedt alle mogelijke functies en is zuinig, maar heeft geen harde schijf meer. Alles wordt voortaan opgeslagen in de Proximus Cloud.

Geen nood, je hoeft niet naar een Proximus Center in je buurt te snellen om jouw exemplaar te gaan halen. De nieuwe decoders worden netjes aan huis geleverd door bpost. Elke klant krijgt een brief thuis en kan vervolgens via de website of de klantendienst van bpost aangeven of hij de decoder wil afhalen op een postkantoor of liever thuis laat leveren.

De levering van de nieuwe decoders is gestart in oktober. Tegen half 2016 zouden alle oude toestellen vervangen moeten zijn en kan iedereen genieten van de nieuwe tv-ervaring. Goed nieuws dus!

Meer info bij de klantendienst van Proximus op 0800 22 800

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact