Samsung Galaxy Book2: de elegante laptop voor al je avonturen

Gepubliceerd op 13/11/2023 in Bits & Bytes

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop die zowel compact als elegant is? Samsung Galaxy Book2 heeft alles wat je nodig hebt. Van het uiterlijk tot de prestaties, deze laptop kan je nieuwe zakelijke metgezel zijn of je bondgenoot voor entertainment. Ontdek alle functies hieronder.

Samsung Galaxy Book2: de elegante laptop voor al je avonturen

Of het nu voor privé- of professioneel gebruik is, laptops zijn onmisbaar geworden. Samsung is zich hier natuurlijk van bewust. Daarom komt het Zuid-Koreaanse merk met de Galaxy Book2, een uiterst praktische laptop die compact en elegant is, maar ook krachtig genoeg voor al je taken. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over deze laptop.

Samsung Galaxy Book2: ergonomie op de eerste plaats

Een laptop moet gemakkelijk mee te nemen zijn op vakantie of naar kantoor. De Galaxy Book2 voldoet duidelijk aan die vereiste, want met slechts 1,57 kilo en 15,6 inch past hij moeiteloos in je tas. Maar om onderweg echt handig te zijn, heb je ook een goede batterij nodig.

Daarom biedt de Galaxy Book2 een batterij van 54 Wh, wat betekent dat je deze computer ongeveer 6 uur kan gebruiken. Dat is niet de meest krachtige batterij, maar de lader is erg compact zodat je hem overal mee naartoe kan nemen, en hij is bovendien compatibel met alle Samsung Galaxy-apparaten.

Om af te sluiten met de praktische kant van het apparaat, biedt de Galaxy Book2 een heleboel poorten om randapparatuur aan te sluiten en een meester te worden in de kunst van het multitasken. Er zijn 2 USB-C-poorten, een HDMI-poort, een Micro SD-slot, een aansluiting voor je hoofdtelefoon of een microfoon, en twee standaard USB-poorten. Bovendien kan je een Samsung tablet aansluiten om twee schermen tegelijk te gebruiken.


Overtuigende prestaties

De Samsung Galaxy Book2 is compact en praktisch, dat is zeker. Maar hoe zit het met de prestaties? Die moeten zeker niet onderdoen! De computer is uitgerust met een Intel Core i5-processor en 8GB RAM geheugen. Dat is meer dan genoeg voor al je dagelijkse activiteiten, hoewel het apparaat niet ideaal is voor het spelen van zware videogames.

Natuurlijk wordt de laptop geleverd met een snelle en krachtige SSD van 256 GB, die je ook kan uitbreiden met een extra harde schijf voor nog meer kracht. Een belangrijke functie die zeker in de smaak valt bij fans van optimalisatie.


Fantastisch geluid en beeld

Laten we het tot slot hebben over wat echt telt: beeld- en geluidskwaliteit. Wat dat betreft, biedt het 15,6 inch scherm je Full HD met een antireflecterende coating die de leesbaarheid verhoogt in heldere omstandigheden. Het enige licht teleurstellende aspect is dat het scherm slechts 60 Hz is, wat betekent dat het iets minder vloeiend is. Aan de andere kant heb je een HD-camera, dubbele microfoons en vooral Dolby Atmos-technologie voor helder, complex geluid. Kortom, het complete pakket voor professionele videogesprekken van hoge kwaliteit.


Om te genieten van het snelste internet met je nieuwe Samsung Galaxy Book2, is er ons Flex-pack! Je krijgt thuis niet alleen supersnel, ongelimiteerd internet, maar ook nog eens onbeperkte belminuten en toegang tot 80 televisiezenders van Proximus met Pickx.

Ontdek Flex nu meteen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie