OPPO Reno10 Pro 5G: kenmerken en functies

Gepubliceerd op 24/07/2023 in Smartphones

Smartphonemerk OPPO voegt met de nieuwe OPPO Reno10 Pro 5G weer een krachtige smartphone toe aan haar palmares die compatibel is met het snelle 5G-netwerk. Ontdek hier meer over de kenmerken en functionaliteit van de OPPO Reno10 Pro 5G.

OPPO Reno10 Pro 5G: kenmerken en functies

1. 3D-gebogen design

Het nieuwe Reno10 Pro 5G toestel beschikt over het typische dunne en lichte ontwerp van de Reno-serie. Hij heeft een comfortabele grip en een uitzonderlijke visuele ervaring met een 3D-gebogen design dat slechts 7,89mm dik is en amper 185g weegt. Het 6,7 inch grote beeldscherm geeft je een screen-to-body ratio van maar liefst 93 procent. In combinatie met een verversingssnelheid van 120 Hz geniet je zo van een perfecte vloeiendheid bij het gamen of streamen van je favoriete films en series.

Voor de nieuwe Reno10 Pro 5G geniet je van een frisse kleurafwerking die perfect bij het minimalistische design past. Hij is verkrijgbaar in Silvery Grey, waarmee hij een ingetogen en rustgevend effect krijgt.


2. Portretfotografie op hoog niveau

De Reno10 Pro 5G-versie is voorzien van een Ultra-Clear Portrait Camera System. Dat bestaat uit een drievoudige camera met een 50MP hoofdcamera en 32MP telefoto-portretcamera. Daarmee til je jouw portretfotografie meteen naar een hoger niveau en maak je bijna professionele beelden. Aan de achterkant vind je daarnaast ook nog een 112° 8MP ultragroothoekcamera. Met de 2X optische zoom van de telefotolens en de verbeterde portretmodus maakt de Reno10 Pro 5G in alle omstandigheden natuurlijke, zeer heldere portretten. Aan de voorzijde heb je dan weer een 32MP selfiecamera om jezelf ook op je mooist vast te leggen.

Ook voor video-opnames moet de OPPO Reno10 Pro 5G niet onderdoen voor zijn concurrenten. Met OIS en All Pixel Omni-Direction PDAF biedt de camera meer stabiliteit en corrigeert hij kleine trillingen.


3. Snel en betrouwbaar opladen

De smartphone is uitgerust met SUPERVOOC-snellaadtechnologie en de exclusieve Battery Health Engine van OPPO. Met 80W SUPERVOOCTM Flash Charge kan de Reno10 Pro 5G bijvoorbeeld in ongeveer 28 minuten tot 100% worden opgeladen. In combinatie met de SUPERVOOC S powermanagementchip, laadt hij dus nog sneller op en biedt de batterij een langere levensduur. Met SUPERVOOC S biedt de duurzame 4.600mAh batterij van de Reno10 Pro 5G ongeveer anderhalve dag gebruik als ze volledig opgeladen is.

Met meer opslagruimte, een verbeterd koelingssysteem en het nieuwste ColorOS 13.1, levert de Reno10 Pro 5G sterke en betrouwbare prestaties. Daarnaast staat hij garant voor een soepele ervaring die tot zeker vier jaar meegaat. De kernprestaties van de Reno10 Pro 5G wordt geleverd door de Snapdragon® 778G 5G. Die zorgt voor superkrachtige rekenprestaties en een snellere 5G-ervaring, allemaal met een lager stroomverbruik.


4. Tal van praktische functies

Met behulp van Multi-Screen Connect kan je je nieuwe OPPO Reno10 Pro 5G draadloos op een pc aansluiten om zorgeloos op meerdere apparaten te werken. Zo kan je bestanden op de smartphone rechtstreeks openen, bewerken, kopiëren of plakken via een computer. Ook kan je bestanden overzetten tussen beide apparaten zonder mobiele data te gebruiken. Meldingen worden weergegeven op de computer, terwijl camera- en schermopnamefuncties op beide apparaten simultaan werken.

De Smart AOD-functie zorgt ervoor dat je Spotify kan bedienen zonder je smartphone te ontgrendelen. En voor mensen die regelmatig screenshots van chats delen met vrienden of op social media plaatsen, kan Auto Pixelate profielfoto’s en namen in het screenshot verbergen in slechts 1 klik.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de smartphone ook 5G-compatibel, zodat je overal geniet van het snelste mobiele netwerk. Ter herinnering, Proximus is de eerste operator in België die dit netwerk uitrolde.


Ben je overtuigd door de OPPO Reno10 Pro 5G? Dat snappen we volledig! Bestel hem nu al in onze webshop. Je krijgt hem dan zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Bestel je OPPO Reno10 Pro 5G!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie