OnePlus 10T 5G: alle eigenschappen en functies

Gepubliceerd op 26/08/2022 in Smartphones

Ook dit jaar brengt OnePlus nog maar eens een nieuwe smartphone op de markt, met de OnePlus 10T 5G. Benieuwd wat hij zoal te bieden heeft? Ontdek hier het beste van de nieuwe OnePlus 10T 5G met al zijn eigenschappen en functies.

OnePlus 10T 5G: alle eigenschappen en functies

1. Knappe foto’s op elk moment

Met een drievoudig camerasysteem ben je klaar om foto’s te maken op elk moment en in alle omstandigheden. Zoals altijd zorgt OnePlus voor professionele beelden met je smartphone. De hoofdlens van de OnePlus 10T 5G heeft een IMX766-sensor met OIS en biedt al 50 MP met een 8MP ultragroothoeklens van 119,9 graden en 2MP macrolens. Je filmt bovendien in 4K aan 60 frames per seconde.

In combinatie met opties zoals beeldstabilisatie, autofocus en digitale zoom maak je op elk moment en in alle omstandigheden knappe beelden. De front camera van 16MP maakt haarscherpe HDR beelden en filmt in 1080 pixels aan 30 frames per seconde.


2. Entertainment op volle kracht

Beeldschermen zijn altijd een van de sterke punten van de smartphones van OnePlus geweest. Ook nu blinkt de OnePlus 10T 5G uit op het gebied van beeldkwaliteit dankzij zijn FHD+ Fluid AMOLED-scherm van 6.7 inch en verversingssnelheid van 120 Hz. Dat betekent dat je een ongeëvenaarde vloeiendheid ervaart wanneer je door je favoriete apps bladert, games speelt op je smartphone of van je favoriete films en tv-programma's geniet.

Ook voor gamers heeft deze smartphone heel wat in huis. Dankzij de HyperBoost Gaming Engine met General Performance Adapter, Frame Stabilisator en GPU Load Bescherming game je voortaan in alle comfort met de meest vloeiende beelden en overgangen. Met Smart Link blijf je steeds verbonden zodat je rustig verder kan gamen in drukke openbare ruimtes waar iedereen op het netwerk zit.


3. Functionaliteit en comfort

Aan de binnenkant is de OnePlus 10T 5G voorzien van de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Praktisch gezien zorgt deze processor ervoor dat je een ongekende soepelheid en snelheid ervaart bij het gebruik van het toestel. Dat wordt bovendien nog versterkt als je verbinding maakt met het 5G-netwerk.

Wist je dat Proximus de eerste operator is die dit nieuwe netwerk uitrolt in België ?

De OnePlus 10T 5G biedt daarnaast een krachtige batterij van 4.800 mAh die je razendsnel kan opladen met behulp van 150W SUPERVOOC Fast Charging. Met behulp van 13 temperatuursensoren laadt je je smartphone ook een stuk veiliger op.

Je beschikt met de OnePlus 10T 5G ook nog over een Dual Nano SIM zodat je makkelijk twee SIM-kaarten tegelijk kan gebruiken, bijvoorbeeld om te schakelen tussen je werk- en je privételefoon.

Om het hoofd koel te houden bij al deze krachtprestaties, beschikt de OnePlus 10T over een het revolutionaire Cry-Velocity dampkoelsysteem, met een groter koeloppervlak, geavanceerde materialen en een opnieuw ontworpen warmteafvoerkanaal.

Deze smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Moonstone Black en Jade Green met een werkgeheugen van 8 GB en opslagcapaciteit van 128 GB.

Overtuigd door de nieuwe OnePlus 10T 5G? Begrijpelijk, die wil je natuurlijk zo snel mogelijk in handen krijgen. Ga daarom nu meteen naar onze webshop om je OnePlus 10T 5G te bestellen.

Bestel je OnePlus 10T 5G nu meteen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie