OnePlus 10 Pro 5G: alle eigenschappen en functies

Gepubliceerd op 13/04/2022 in Smartphones

Jaar na jaar brengt OnePlus een kwalitatief sterke, nieuwe smartphone op de markt. Dat is dit jaar niet anders met de OnePlus 10 Pro 5G. Benieuwd wat hij zoal te bieden heeft, Ontdek hier het beste van de nieuwe OnePlus met al zijn eigenschappen en functies.

OnePlus 10 Pro 5G: alle eigenschappen en functies

1. Maak foto’s en video’s als een echte pro

OnePlus werkt voor haar smartphonecamera’s samen met het Zweedse fotografiemerk Hasselblad. Dat merk staat bekend om zijn brede kleurenpalet en expertise in natuurlijke kleurafstemming, een garantie voor kwaliteit. De nieuwe OnePlus beschikt over de tweede generatie Hasselblad Pro Mode en een automodus met 10-bit kleuren die je kan inschakelen via de settings. De hoofdlens van de OnePlus 10 Pro 5G biedt al 48 MP en de front camera nog eens 32 MP.

Daar kan je al heel wat mee op vlak van fotografie, maar de smartphone heeft nog veel meer in petto. Zo is er de 50MP Ultra Wide-lens waarmee je veel bredere beelden kan maken zonder aan kwaliteit in te boeten. Verder biedt de smartphone ook een 8MP telelens uitgerust met een x3,3 optische zoom.

Tot slot kan je videobeelden maken in 4K aan 30 fps. Dat geeft je de mogelijkheid om video's te maken die evenaren met professionele videografie. Je kan filmen in super slow motion, een time lapse maken en filmen in alle omstandigheden met behulp van verschillende modi zoals Nightscape, Ultra HDR, Panorama, Tilt-Shift, Dual-View Video, Cat/Dog Face Focus en nog veel meer.


2. Haarscherpe en heldere beelden

Beeldschermen zijn altijd een van de sterke punten van de smartphones van OnePlus geweest. Ook nu blinkt de OnePlus 10 Pro 5G vooral uit op het gebied van beeldkwaliteit dankzij zijn QHD+ Fluid AMOLED-scherm van 6,7 inch. De echte kracht ligt echter in de vloeiendheid, dankzij de verversingssnelheid van 120 Hz.

Dat betekent dat je een ongeëvenaarde vloeiendheid ervaart wanneer je door je favoriete apps bladert, games speelt op je smartphone of van je favoriete films en tv-programma's geniet. De smartphone heeft tal van opties om de kleuren en de helderheid van het beeld aan te passen naargelang waarvoor je hem wil gebruiken. ’s Avonds schakel je bijvoorbeeld de Eye Comfort-modus in zodat je je ogen niet overbelast.


3. Een batterij die uren smartphonegebruik garandeert

De OnePlus 10 Pro 5G biedt een krachtige batterij van 5.000 mAh, maar dat is nog niet het meest indrukwekkende. Je kan je smartphone in slechts 15 minuten opladen en er gemakkelijk een hele dag mee doen dankzij de 80W SUPERVOOC snellaadfunctie . Hij is zelfs compatibel met de draadloze 50W-oplader. Zo geniet je zonder problemen uren aan een stuk van jouw smartphone.


4. Een processor compatibel met 5G

Aan de binnenkant is de OnePlus 10 Pro 5G voorzien van de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Praktisch gezien zorgt deze processor ervoor dat je een ongekende soepelheid en snelheid ervaart bij het gebruik van het toestel. Dat wordt bovendien nog versterkt als je verbinding maakt met het 5G-netwerk.

Wist je dat Proximus de eerste operator is die dit nieuwe netwerk uitrolt in België ?


5. De functie en het comfort van OxygenOS

Daarnaast onderscheidt de nieuwe OnePlus 10 Pro 5G zich dankzij het besturingssysteem OxygenOS, een systeem gebaseerd op Android 12 met een strakke en praktische interface. Deze smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Volcanic Black en Emerald Forest met een werkgeheugen van 8 GB en opslagcapaciteit van 128 GB of een werkgeheugen van 12 GB en opslaggeheugen van 256 GB.

Je beschikt met de OnePlus 10 Pro 5G ook nog over een Dual Nano SIM zodat je makkelijk twee SIM-kaarten tegelijk kan gebruiken, bijvoorbeeld om te schakelen tussen je werk- en je privételefoon. Een Micro-SD-aansluiting heb je echter niet en ook een jack-aansluiting is er niet bij.

Overtuigd door de nieuwe OnePlus 10 Pro 5G? Begrijpelijk, die wil je natuurlijk zo snel mogelijk in handen krijgen. Ga snel naar onze webshop om je OnePlus 10 Pro 5G te bestel en haal hem meteen in huis.

Bestel je OnePlus 10 Pro 5G !

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie