HP 15,6 inch laptop: ideaal voor pendelaars en studenten

Gepubliceerd op 02/11/2022 in Bits & Bytes

HP 15,6 inch laptop: ideaal voor pendelaars en studenten
Een laptop moet tegenwoordig vooral snel en krachtig zijn, maar ook licht en handig om overal mee naartoe te nemen. Deze 15.6 inch laptop van HP is dan precies wat je nodig hebt. Ontdek hem hier.

Deze HP-laptop met azerty-toetsenbord is de perfecte metgezel om tijdens het pendelen te werken op de trein of als je je laptop elke dag meeneemt naar de hogeschool of unief. We zetten zijn belangrijkste eigenschappen op een rijtje zodat je snel ziet of deze laptop iets voor jou is.

Tip: op dit moment krijg je bij een Flex-abonnement deze laptop voor slechts 99 euro. Wees er snel bij, want op is op!

1. Ideaal formaat om mee te nemen

Deze laptop van HP heeft het ideale formaat voor al jouw taken met zijn 12.6 inch beeldscherm. Wil je liever ontspannen in plaats van werken? Dan is deze laptop ook ideaal om films of series mee te kijken. Je geniet namelijk van het Full HD-display met een kristalheldere weergave van 2 miljoen pixels in een resolutie van 1920x1080.


2. Een batterij die lang meegaat

Dankzij de krachtige batterij hoef je je ook nooit meer zorgen te maken over de stroom. Je laptop gaat tot 7 uur en 30 minuten mee bij normaal gebruik én je kan hem in supersnel opladen met de HP Fast Charge-technologie. Zo heb je weer 50 procent batterij in ongeveer 45 minuten.


3. Virtuele meetings zonder onderbreking

Dankzij de ingebouwde 720 pixels HD-camera gaan die virtuele meetings tijdens het thuiswerken of het volgen van online lessen zonder problemen. Met de HP Dual Speakers mis je geen woord van wat er gezegd wordt of luister je naar je favoriete muziek, podcasts en audioboeken.


4. Voldoende opslag voor je beste foto’s

Verzamel jij jouw mooiste foto’s steeds op je laptop? Ook dan zit je goed met dit exemplaar. Je beschikt over 8 GB RAM-geheugen en nog eens 512 GB opslaggeheugen, allemaal gedragen door het Windows 11 Home-besturingssysteem en de krachtige processor Intel® Celeron® N4500 (tot 2,8 GHz). Bovendien kan je SD- en micro SD-geheugenkaarten rechtstreeks in de kaartlezer van je laptop stoppen. Geen geknoei dus met kabels of externe kaartlezers! Tot slot heb je ook nog een SuperSpeed USB Type-C-poort met 5 Gb/s datasnelheid, om snel te verbinden met deze HP-laptop.


Wil jij niets liever dan dit toestel in handen krijgen? Dan hebben we goed nieuws! Je krijgt nu een HP-laptop voor € 99 extra als je kiest voor een Flex-pack met internet, mobiele data en tv!

Bestel je Flex-pack en ontvang je cadeau nu meteen!

Promotie geldig tot 31 januari 2023 en zolang de voorraad strekt. Alleen voor nieuwe internetabonnees. Ook geldig voor Business Flex.

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie

Categorieën