Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Overal mobiel bereik

Gepubliceerd op 12/11/2015 in Oplossingen & diensten

Overal mobiel bereik

In de steeds beter geïsoleerde woningen en kantoorgebouwen is er soms geen of een onvoldoende mobiel bereik. U riskeert dan gemiste oproepen of oproepen van slechte kwaliteit op uw gsm. De sinds kort beschikbare Mobile Coverage Extender zorgt er dan voor dat u steeds bereikbaar blijft.

Proximus lanceerde in oktober Mobile Coverage Extender, een toestel dat op de vaste internetlijn (ADSL & VDSL) wordt aangesloten. Het is een klein 3G-basisstation dat u zelf heel eenvoudig – plug-and-play – verbindt met de Proximus BBOX zodat het mobiele verkeer langs het breedbandnetwerk wordt gestuurd. Op die manier omzeilt u eventuele problemen met het 3G-netwerk wanneer het signaal onvoldoende sterk is of wordt gehinderd door de stevige isolatie of constructie van uw gebouw of woning. Het resultaat is een optimale verbinding voor mobiele telefonie en mobiel gegevensverkeer met al uw mobiele toestellen die 3G ondersteunen. Daar komt nog een positief eff ect bij op de levensduur van de batterij van uw mobiele toestellen: die gaat langer mee doordat er geen extra vermogen wordt gebruikt om telkens opnieuw een netwerk te zoeken.

Thuis of op kantoor
De Mobile Coverage Extender (MCE) bestaat in twee versies: voor thuisgebruik en op kantoor. Deze tweede versie geeft een krachtig mobiel signaal dat grotere oppervlakten – tot 1.000 m² – dekt, zodat ook grotere afstanden tussen modem en werklocatie overbrugd kunnen worden. De MCE voor thuis kan vier gelijktijdige verbindingen aan, terwijl de professionele MCE vlotjes 16 oproepen en datasessies tegelijk doorsluist. Zo krijgt u alle voordelen van flexibel werken op elke locatie, binnen en buiten het bedrijfsgebouw.

Pluspunten
• Betere verbinding en gesprekskwaliteit
• Eenvoudig zelf te installeren
• Langere levensduur van de batterij
• Flexibel uit te breiden wanneer nodig
• Budgetvriendelijk

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!