Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Zorgeloos surfen in het buitenland

Gepubliceerd op 23/06/2015 in Oplossingen & diensten

Zorgeloos surfen in het buitenland

Net zoals hier is de smartphone in het buitenland een onmisbare professionele tool voor uw medewerkers. Met de nieuwe, voordelige roamingformules van Proximus surfen ze op reis zoals thuis.

Tussen afspraken door, in de luchthaven of ’s avonds op de hotelkamer mails checken, afspraken maken en gegevens opzoeken: een continue internetverbinding is ook op zakenreis nodig. Uw medewerkers willen bovendien graag contact houden met collega’s en familie. Proximus lanceert aantrekkelijke bundels die smartphonekosten onder controle houden. U kunt kiezen voor aangepaste tariefformules en datavolumes op maat, in functie van het aantal medewerkers op buitenlandse missies, de frequentie van hun reizen, hun bestemmingen en hun verbruik. U kunt daarbij opteren voor individuele formules of shared packs om een zelf gekozen datavolume te delen.

Kosten duidelijk, zelfs voor het vertrek
Naast de interessante tarieven beschikt u over diverse tools om het verbruik op te volgen en te controleren. Zo kan de gebruiker bijvoorbeeld een sms’je krijgen bij overschrijding van zijn surflimiet. Meer controle nodig? Met Mobile Internet Protection kunt u niet-bedrijfsgerichte webpagina’s en applicaties blokkeren voor uw gebruikers zonder enige activering of installatie op het toestel zelf. Een andere, bijzonder handige tool is ProxiBudget Manager. Hiermee bepaalt u hoeveel elke gebruiker moet bijdragen aan de kosten. Uw kosten worden voorspelbaar en u wint aan flexibiliteit: u bepaalt zelf wat u betaalt en wat ten laste valt van uw werknemer. Ook die laatste is tevreden, want hij kan hetzelfde toestel gebruiken voor professioneel en persoonlijk gebruik en geniet in dat laatste geval steeds van bedrijfstarieven. 

Opgelet voor Tunesië en de Verenigde Emiraten
Goed om weten voor u naar Tunesië of de Verenigde Arabische Emiraten vertrekt. Beide landen hebben de tarieven om te bellen, te sms’en en mobiel te surfen in hun land sterk verhoogd. Bijgevolg heeft Proximus de roamingtarieven in beide landen moeten aanpassen. Wees dus extra voorzichtig wanneer u er met uw gsm belt, sms’t of surft: de roamingtarieven zijn heel hoog, uw factuur kan dus snel oplopen.

One

One is het ICT-vakblad van Proximus voor CIO’s en ICT-professionals van grote en middelgrote ondernemingen. 

Andere artikels van One

Blog topics

 

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!