Controlelampjes op uw PLC-adapter Wi-Fi extender

Wat betekenen de controlelampjes op uw Wi-Fi extender? (NB: de Wi-Fi extender is ook bekend als PLC-adapter Wi-Fi extender of als PLC)

Wi-Fi extender

Wifi on offWi-Fi on/off

Om de wifi aan of uit te zetten.

WPS (Wi-Fi Protected Setup)WPS (Wi-Fi Protected Setup)

Om uw wifinetwerk te beveiligen en verbinding te maken met uw WPS-toestellen.

PLCPLC

Om uw PLC-adapters te synchroniseren en de wifi in te stellen.

PowerPower (voeding)

• Lampje blijft aan: de Wi-Fi extender staat aan.
  • Lampje knippert: verbinding met het PLC-netwerk.

dLANdLAN (verbinding met het PLC-netwerk)

• Groen: perfect signaal (ontvangst in hd).
  • Geel: goed signaal (ontvangst in sd).
  • Rood: zwak signaal. Breng de PLC dichterbij.

Indien het dLAN-lampje oranje, rood of uit is: controleer of de aansluitingen correct zijn gedaan. Als dat niet werkt, initialiseer dan opnieuw de PLC-adapter Wi-Fi extender door de toets PLC gedurende 12 seconden lang ingedrukt te houden.

EthernetEthernet (verbinding met het ethernet-netwerk)

• Lampje blijft aan: wijst op een verbinding met het Ethernet-netwerk.
  • Lampje knippert: betekent dat er een overdracht van gegevens bezig is.

WifiWifi (verbinding met het draadloos netwerk)

• Lampje knippert: de wifi-verbinding is in gebruik.
  • Lampje knippert heel snel: de wifi wordt ingesteld.