Uw verbruik raadplegen

Bekijk via MyProximus hoeveel u gesurft, gebeld of ge-sms’t hebt:

Nog niet aangerekend verbruik

Volg uw verbruik van de  lopende maand op de voet. Gebruik hiervoor MyProximus via de website of via de app:

Via de website: al uw verbruik

Hier ziet u het verbruik voor al uw abonnementen (gsm's, vaste lijn, internet, tv), maar u moet wel de beheerder van uw klantnummer zijn. Anders ziet u enkel het verbruik van uw gsm of tablet.

Ga als volgt te werk:

1. Log in op MyProximus en selecteer, indien nodig, de account (Pack/Mobile) waarvan u het verbruik wilt bekijken.
  2. U ziet, voor de lopende maand, uw belminuten, sms'en, vast internet, mobiel internet of tv-aankopen.

Hoog verbruik? Houd er rekening mee dat het bedrag pas exact is bij het opstellen van uw factuur of aanrekening, wanneer we eventuele kortingen en promoties verrekenen. Tot zolang enkele tips:

Via de app: enkel uw gsm-verbruik

Hier ziet u enkel het verbruik van de simkaart in uw gsm of tablet. Download de MyProximus-app en ga als volgt te werk:

1. Open de app en tik op Mijn verbruik.
  2. U ziet hoeveel van uw belminuten, sms'en of mobiel internet (inbegrepen in uw gsm-abonnement of in uw Pack) u al gebruikt hebt voor de lopende maand.
  3. Meer verbruikt dan inbegrepen in uw abonnement? Het balkje toont meer dan 100% en u ziet het bedrag dat extra zal aangerekend worden.
  4. U ziet geen of onvolledig verbruik? Raadpleeg de volgende tips.

Hoog verbruik? Houd er rekening mee dat het bedrag pas exact is bij het opstellen van uw factuur of aanrekening, wanneer we eventuele kortingen en promoties verrekenen.

Enkele tips over uw verbruik:

Al aangerekend verbruik

Bekijk uw verbruik van de afgelopen maanden: raadpleeg hiervoor de details van uw factuur of aanrekening.

Bent u Pay&Go?
Ga uw oproepen, sms'en en dataverbruik na.