Details over verzonden sms’en (tijdstip, bestemming, enz.)

Wilt u weten wanneer u een bepaalde sms hebt verstuurd? Of bent u op zoek naar een overzicht van al uw verzonden sms’en?

Hebt u enkel gsm-abonnementen?

Bekijk op uw online factuur datum, uur, bestemming, tariefplan en prijs van al uw verstuurde sms’en.

1. Log in op MyProximus en klik, indien nodig, op het gsm-nummer dat u wilt bekijken.
  2. In de tabel ziet u uw laatste facturen. Klik op de referentie die u wilt bekijken.
  3. Klik op het gsm-nummer waarvan u de sms'en wilt bekijken.
  4. Bekijk uw sms-verbruik (datum en uur van verzending, bestemming, tariefplan en prijs) per categorie:
    • Nationale sms'en: verstuurd in België naar een Belgisch nummer.
    • Internationale sms'en: verstuurd in België naar een buitenlands nummer.
    • SMS roaming: verstuurd in het buitenland naar een Belgisch of buitenlands nummer.
    • Proximus-informatiediensten - sms: gratis sms'en met nuttige informatie, bijvoorbeeld over onze tarieven in het buitenland.
    • Externe informatiediensten - sms: sms'en van externe dienstenleveranciers, bijvoorbeeld sms-tickets, ringtones, enz

U kunt de filter gebruiken om bv. enkel sms'en te bekijken die werden verstuurd naar een bepaald nummer, in een bepaalde periode, enz.

Hebt u een gsm in een Pack?

Bekijk op uw online factuur of aanrekening datum, uur, bestemming en prijs van al uw verstuurde sms’en.

1. Log in op MyProximus en klik op, indien nodig, uw factuur van uw Pack, internet, tv of vaste lijn.
  2. Klik op de referentie van de factuur of aanrekening die u wilt bekijken.
  3. Onder Verbruik klikt u op het gsm-nummer dat u wilt bekijken.
  4. Open, aan de hand van de interactieve plustekens, de details van uw sms-verkeer: nationaal (naar een Belgisch nummer), internationaal (naar het buitenland) en roaming (vanuit het buitenland).

Sms'en van de lopende maand bekijken?
U kunt hiervan het verbruik raadplegen.

Bent u Pay & Go?

Bekijk online datum, uur, bestemming en prijs van uw verstuurde sms’en van de laatste maand.

1. Log in op MyProximus en bekijk de tabel met uw oproep- en herlaadgeschiedenis.
  2. Kies in het afrolmenu Selecteer transactie de sms’en die u wilt zien:
    • nationaal (naar een Belgisch nummer)
    • internationaal (naar het buitenland)
    • roaming (vanuit het buitenland)
  3. Klik op Toepassen en u ziet die sms’en van de afgelopen 31 dagen.