Norton installeren op een pc of Mac

Hebt u Norton Multi Security besteld? Om Norton te installeren, volgt u de onderstaande stappen vanop de pc of Mac die u wenst te beveiligen.

We raden u aan om Norton te downloaden via MyProximus

Als u de Norton-applicatie rechtstreeks downloadt op de website van Norton, moet u na de installatie uw productsleutel invoeren om Norton te kunnen gebruiken.

1. Surf naar www.proximus.be/installationnorton vanop de pc of Mac waarop u Norton wilt installeren. U ontvangt deze link ook via sms of e-mail.
  2. U komt terecht op de overzichtspagina van Norton in MyProximus. Als u nog geen MyProximus-account hebt, moet u die eerst creëren.
  3. Klik op de link Downloaden voor Windows of Downloaden voor Mac en daarna op de knop Downloaden.
  4. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten. Volg daarna de instructies op het scherm.
  5. Zodra de installatie is afgerond, wordt uw product automatisch geactiveerd en geregistreerd bij Norton. U ziet onmiddellijk een bevestigingsbericht.

Uw pc of Mac is nu beveiligd tegen virussen en andere internetaanvallen.
Hebt u meerdere licenties? Herhaal de stappen dan op een andere computer.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.