Installatie van de Mobile Coverage Extender (Pro)

Met de Mobile Coverage Extender (Pro) creëert u een 3G-signaal in een woning of kantoor waar u geen of slecht bereik hebt. Raadpleeg de installatiegids om uw Mobile Coverage Extender (Pro) te verbinden met uw modem.

Let erop dat u uw toestel in een open ruimte en centraal in het huis plaatst. Vermijd de garage of het berghok, en plaats uw Mobile Coverage Extender (Pro) niet naast een raam of deur. Zo zult u een beter bereik hebben in uw woning. Eventueel kunt u hiervoor:

We raden u aan om uw toestel op meer dan 1 meter afstand te plaatsen ten opzichte van de plaatsen waar u veel tijd spendeert, om de invloed van uw Mobile Coverage Extender op uw gezondheid minimaal te houden.

Hebt u geen vrije ethernetpoort meer op uw modem? Verwijder dan een ongebruikte kabel of installeer een LAN-switch tussen uw Mobile Coverage Extender (Pro) en uw modem. U vindt meer info in één van onze verkooppunten.

U kunt slechts één Mobile Coverage Extender per internetlijn installeren. Dit is niet van toepassing voor de Mobile Coverage Extender Pro.

U kunt de Mobile Coverage Extender niet verhuizen

Installeer het toestel dus onmiddellijk op het juiste adres.