Uw Cloud Exchange-mailbox raadplegen

U kunt uw Cloud Exchange-mailbox op 2 manieren raadplegen, ook in het buitenland:

• Via uw internetbrowser
    Surf naar https://www.becloudexchange.be vanop eender welke gsm, tablet of computer en log in met uw gebruikerslogin en –wachtwoord.
  • Via Outlook
    Voeg uw Cloud Exchange-mailbox toe in Outlook om nadien uw mails, kalender, etc. te kunnen bekijken via Outlook. Gebruik hiervoor uw gebruikerslogin en –wachtwoord.