Call Connect App

Gesprekken voeren via Call Connect vanaf uw computer? Met de Call Connect App kan dat. Download en installeer de gratis web-applicatie, voor Windows of Mac.

Call Connect App voor pc

Microsoft Windows
  1. Download de app
    Download
  2. Klik op Uitvoeren.
  3. Selecteer uw taal in de pop-up.
  4. De Call Connect Setup opent: kies Volgende, Akkoord en Installeer in de vensters. Klik op Voltooien.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Call Connect in.

U kunt nu Call Connect gebruiken op uw Windows PC.

Call Connect App voor Mac

Mac OS
  1. Download de app
    Download​
  2. Creëer een shortcut: sleep het Call Connect-icoon naar uw Dock.
  3. Ga naar de Applicaties-folder: klik met de rechtermuisknop op Call Connect en selecteer Open.
  4. In de pop-up kiest u terug Open. Klik op Akkoord.
  5. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Call Connect in.

U kunt nu Call Connect gebruiken op uw Mac.