Hoe uw oude modem vervangen door de b-box 3?

U ontving een nieuwe b-box 3? Vervang uw oude b-box 2 door zijn verbeterde versie.

B-box 3-modem

Hoe installeert u uw nieuwe modem?

1. De wifi-toegangscodes staan achteraan op de b-box 3. De naam van uw draadloze netwerk (bv. WiFi-2.4-12AB) staat naast het woord SSID en zijn wachtwoord (bv. A1B2C3D4) naast de woorden Wireless key. Noteer ze op een memokaartje voor u de installatie start. Zo hebt u ze meteen bij de hand als u nog toestellen wilt aansluiten op het wifi-netwerk.
  2. Plaats de modems naast elkaar.
  3. Schakel uw oude b-box 2 uit (schakelaar op 0) en trek de stekker uit het stopcontact.
  4. Controleer of de b-box 3 uitgeschakeld is (schakelaar op 0) en steek de stekker in het stopcontact. Gebruik zeker de nieuwe voedingskabel die bij de nieuwe b-box 3 zit.
  5. Koppel nu de gele ethernetkabels van uw oude b-box 2 los en sluit ze aan op de b-box 3. Doe nu hetzelfde met de zwarte of blauwe tv-kabel.
  6. Schakel de b-box 3 in (schakelaar op I). Maximaal 30 minuten later brandt het lampje internet .

Uw b-box 3 is klaar voor gebruik! U kunt meteen tv kijken, bellen en sneller surfen. Uw oude b-box 2 brengt u gewoon naar een Recupel-punt of een Kringwinkel in uw buurt.

Draadloos surfen?

Druk 2 seconden op de wifi-toets van uw b-box 3. Zodra het wifi-lampje brandt kunt u uw toestel verbinden met het wifi-netwerk.