Een extra mailbox aanmaken of verwijderen

Maak gratis een extra mailbox aan voor uw kinderen, uw partner of voor uzelf (om bv. meer opslagruimte te hebben voor uw mails). Het aantal gratis mailboxen dat u ter beschikking hebt, hangt af van uw internetabonnement.

Hoe kunt u een extra mailbox aanmaken?

1. Log in om uw e-mailinstellingen te beheren.
  2. Klik op Een nieuwe mailbox aanmaken in de box E-mails.
  3. Klik op Een gratis mailbox aanmaken in het venster Mijn opties.
  4. Typ uw huidige e-mailadres in het veld E-mailadres.
  5. Vink daarna het vakje met de algemene voorwaarden aan en klik op Bevestigen

U ontvangt een bevestigingsmail op het door u ingevulde e-mailadres. Gebruik de login en het wachtwoord die u terugvindt in deze e-mail om u in te loggen.

Hoe kunt u een extra mailbox verwijderen?

Het is niet mogelijk om een mailbox te verwijderen. U kunt wel de e-mailadressen die gelinkt zijn aan een mailbox verwijderen of aanpassen .