E-mails verzenden en ontvangen

Wilt u op een eenvoudige manier e-mails versturen en ontvangen? Gebruik MyProximus om toegang te krijgen tot de mailbox die u kreeg bij uw internetaansluiting. Zo hoeft u geen e-mailprogramma’s te downloaden of instellingen aan te passen.

1. Log in om uw e-mailinstellingen te beheren.
  2. Ga naar de box E-mails en selecteer de betrokken mailbox in het dropdownmenu.
  3. Klik op Mijn e-mails lezen en schrijven.
  4. Uw mailbox opent zich in uw Postvak In, waar u al uw gelezen en ongelezen berichten terugvindt..

U kunt gelijk wanneer en via eender welk toestel inloggen op MyProximus om e-mails te lezen op of te verzenden.

Mailt u regelmatig met uw gsm, tablet of computer? Kies dan voor een e-mailapplicatie.

Stel een applicatie (Outlook, Apple Mail, enz.) in om sneller toegang te hebben tot uw e-mailberichten.