Het serienummer (IMEI-code) van uw gsm

Als u een nieuwe gsm of tablet hebt gekocht, dan raden we aan om zo snel mogelijk het serienummer van uw toestel op te zoeken en te noteren. U hebt deze IMEI-code namelijk nodig om uw gsm te kunnen identificeren en blokkeren in geval van diefstal of verlies.

Er zijn verschillende manieren om de 15-cijferige IMEI-code (International Mobile Equipment Identity) terug te vinden:

• Vorm de korte code *#06# op uw gsm en druk op de beltoets.
  • Haal uw batterij uit uw gsm zoek de code op de achterzijde van uw toestel.
  • Raadpleeg het aankoopbewijs of garantiebewijs van uw gsm.

Zoek het serienummer van uw mobiele telefoon aan de achterzijde van het apparaat