×

Je PLC adapter Wi-Fi Extender resetten

Is het controlelampje dLAN van je PLC-adapter Extender rood? Dan communiceert hij waarschijnlijk niet langer correct met de PLC-adapter die aangesloten is op je b-box. Je dient je Extender en je PLC-adapter te resetten en vervolgens opnieuw te synchroniseren.

Kies je PLC-adapter Wi-Fi Extender (of Extender). Heeft het 2 of 4 controlelampjes?

je apparaat heeft één of drie controlelampjes? Het is geen Extender maar een PLC adapter.

Extender met 2 controlelampjes

CPL à un témoin lumineux

Reset

1. Druk gedurende ongeveer 12 seconden met een papierklem op de knop aan de onderkant van de Extender. Je Extender is gereset.
  2. Druk gedurende ongeveer 20 seconden op de knop aan de zijkant of de onderkant van de PLC-adapter die aangesloten is op je b-box. Je PLC-adapter is gereset. Nu dien je de Extender en de PLC-adapter opnieuw te synchroniseren.
    PLC reset knopp

Synchronisatie

1. Haal de kabels uit de Extender en steek hem in een stopcontact in de buurt van de b-box. Wacht 45 seconden of vanaf het moment dat de LED's rood knipperen kan een nieuwe synchronisatie worden gestart..
  2. Druk gedurende 2 seconden op de knop aan de zijkant of de onderkant van de PLC-adapter die aangesloten is op je b-box.
  3.  Druk gedurende 2 seconden op de knop dLAN van je  Extender. Wacht 2 minuten tot het controlelampje dLAN van de Extender wit wordt en blijft branden.
  4. Druk gedurende 2 à 3 seconden op de knop WPS lampje of WPS lightvan je b-box tot het controlelampje begint te branden.
  5. Druk kort op de knop dLANvan de Extender.
  6. Het lampje Wi-fivan de  Extender zal knipperen gedurende maximaal 2 minuten. Wanneer het lampje wit wordt, is de synchronisatie beëindigd.
  7. Wanneer de controlelampjes branden en niet langer knipperen, sluit je de  Extender weer aan op zijn oorspronkelijke plaats.

Extender met 4 controlelampjes

Wi-Fi Extender met 4 controlelampjes

Reset

1. Druk gedurende ongeveer 20 seconden met een papierklem op de knop aan de zijkant van de  Extender.  Je Extender is gereset.
    Wi-Fi Extender reset knopp
  2. Druk gedurende ongeveer 20 seconden op de knop aan de zijkant of de onderkant van de PLC-adapter die aangesloten is op je b-box. Je PLC-adapter is gereset. Nu dien je de Extender en de PLC-adapter opnieuw te synchroniseren.
    PLC reset knopp

Synchronisatie

1. Haal de kabels uit de Extender en steek hem in een stopcontact in de buurt van de b-box. Wacht minstens 45 seconden.
  2. Druk op de knop PLCof van de  Extender.
  3. Druk gedurende 2 seconden op de knop aan de zijkant of de onderkant van de PLC-adapter die aangesloten is op je b-box. Wacht tot het controlelampje dLAN van de Extender groen wordt en blijft branden.PLC reset knopp
  4. Druk gedurende 5 seconden op de knop WPS lampjeof WPS lampjesvan je b-box tot het controlelampje begint te branden.
  5. Druk op de knop PLCof van de Extender.
  6. Het lampje Wi-fi van de Extender zal knipperen gedurende maximaal 2 minuten. Wanneer het lampje groen wordt, is de synchronisatie beëindigd.
  7. Wanneer de controlelampjes branden en niet langer knipperen, sluit je de  Extender weer aan op zijn oorspronkelijke plaats.