Premium service

Onze prioriteit: jouw tevredenheid

We helpen je bij elke stap

Installatie bij je thuis

Kies de installatie die je het beste uitkomt!

Als de situatie het toelaat, bieden wij je een kant-en-klare oplossing om je internet zelf in 2 dagen te activeren, zonder afspraak. In complexe gevallen zal een technicus je helpen en je wifinetwerk analyseren in de kamers die je kiest. 

Verhuis je?

Wij zorgen dat je je connectie behoudt

Pak je verhuisdozen gerust uit, en geniet van een vlotte verbinding zoals ervoor. Wij zorgen voor de configuratie van je modem en/of tv en het beveiligen en controleren van de bekabeling, en indien nodig leggen we extra kabels.

Heb je een nieuwe telefoon?

Wij helpen je met het instellen ervan

Simkaart vervangen, contacten en foto's overzetten, je favoriete apps installeren. Heb je meer ondersteuning nodig, dan staan de adviseurs in onze winkels tot je beschikking.

Wij zorgen voor een oplossing wanneer iets niet lukt

Telefoon kapot?

Gratis vervangsmartphone en reparatie

Bij verlies, diefstal of kapotgaan van je telefoon kun je een maand lang gratis een smartphone lenen terwijl je de jouwe vervangt of laat repareren.

En dat is nog niet alles! Je kunt je smartphone ook in onze winkels laten repareren. Je ontvangt een sms of e-mail zodra hij hersteld is.

Internetstoring?

Snelle interventie bij je thuis

2.600 technici staan tot je dienst om problemen zo snel mogelijk op te lossen, elke dag van 8.00 tot 20.00 uur.

In dringende gevallen kun je een beroep doen op gratis mobiele data dankzij Flex Emergency Internet. Zo kun je een hotspot maken waarmee je jouw apparaten kan verbinden.

Proximus, altijd beschikbaar om je te helpen

Onze medewerkers beantwoorden je vragen

Een dringend technisch probleem? Onze medewerkers staan paraat tot 22.00 uur! In andere gevallen is onze lijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.30 uur. Als je buiten kantooruren belt, kun je altijd je nummer achterlaten om teruggebeld te worden.

Proximus Assistant

24/7 beschikbaar

Onze virtuele assistent is op elk moment van de dag of nacht beschikbaar via chat en telefoon om technische of administratieve vragen te beantwoorden. Indien nodig word je doorgeschakeld naar een medewerker.

130 winkels in België

Er is er zeker één bij jou in de buurt!

Onze experts in de winkel staan tot je beschikking om je de beste diensten aan te bieden, je te helpen of een interventie te plannen. Wil je je bezoek nog vlotter laten verlopen? We verwelkomen je ook op afspraak.

Ontdek de Proximus-producten

Flex Pack

Stel je pack samen volgens je behoeften. Internet, mobiel, vaste lijn, tv ... Aan jou om te kiezen wat het beste bij je past.

Mobiel abonnement

Een mobiel abonnement om te bellen en te sms'en, maar ook mobiele data om te surfen op het internet.

Internet abonnement

Dagelijks een stabiele internetverbinding, nu nog sneller dankzij de komst van fiber.