Fiber komt naar Berlaar

Promo

Gratis installatie en activering

 • Supersnel en onbeperkt internet
 • Gratis installatie en activering

Vraag nu voor Fiber

De netwerkbouwer Fiberklaar is volop bezig met de aanleg van een krachtig fibernetwerk in Vlaanderen. En ze komen binnenkort naar Berlaar! Wil jij ook surfen op het supersnelle internet van de toekomst? Meld je dan vandaag nog aan voor de gratis aanleg van fiber op je adres. Wij sturen je aanvraag door naar Fiberklaar. Van zodra fiber op je adres is geïnstalleerd, nemen wij contact met je op om over te schakelen naar een Fiber-pack.

Flex Fiber, jouw pack op maat

Stel jouw pack samen volgens jouw behoeften:

 • Een ongeëvenaarde internetervaring op jouw maat
 • Supervoordelige mobiele abonnementen
 • Een hoogwaardige Pickx TV -ervaring op al jouw schermen
 • Onbeperkte toegang tot Het Laatste Nieuws (digitaal)

Gratis installatie

Proximus fiber, de snelste van België

Download de Lord of the Rings trilogie in HD (30 GB)

Deel een vakantiefotoalbum met je familie (10 GB)

Fiber bij je thuis in een paar stappen

Van de aanvraag tot de installatie bij je thuis

 1. Vul dit webformulier fiber in via de knop “Ik wil fiber”. Wij geven je aanvraag door aan Fiberklaar, de netwerkbouwer. Als je je nu al registreert, profiteer je van gratis installatie en activering. Je hoeft op dit moment nog geen Fiber-pack te kiezen. Met het webformulier geef je gewoon aan dat je interesse hebt voor fiber bij je thuis.

  Kan ik fiber hebben?

Vragen die je misschien nog hebt

Fiberklaar is de netwerkbouwer die fiber bij je thuis zal aanleggen. Ook bieden ze je gratis installatie aan (voorwaarden). Proximus biedt zijn fiberproducten en diensten aan op het Fiberklaar-netwerk en zal deze gratis activeren.

Zodra fiber in jouw woning is geïnstalleerd, nemen wij contact met je op om je Fiber-pack te kiezen.

Jouw glasvezelaansluiting is volledig gratis volgens de voorwaarden van Fiberklaar, de netwerkbouwer, die afhankelijk zijn van je stad/gemeente (zie voorwaarden). De activering van je Fiber-pack door Proximus is gratis. Als je kiest voor een ander fiberproduct buiten het pack, zoals Internet Fiber, betaal je € 59 voor de installatie.

Als je vandaag je interesse in glasvezel toont, krijg je gratis installatie en activering van jouw toekomstige Proximus Flex Fiber pack (zie voorwaarden)

Dat hangt natuurlijk af van je huidige pack, je opties... en het pack dat je uiteindelijk zal kiezen. Zodra fiber is binnengebracht in je woning, kan je het Fiber-pack kiezen dat het beste bij jou past.

Nee, je kunt je aanvraag op elk moment kosteloos wijzigen of annuleren. Je bent ook altijd vrij om voor fiber een andere operator te kiezen.

Ontdek de verschillende installatiestappen (en een korte video) op de website Fiberklaar: www.fiberklaar.be/nl/aanlegNieuw venster

Zodra het fiber aansluitpunt in je huis is geïnstalleerd, komen wij de modem installeren en je fiberproduct(en) activeren.

Als je de installatie bij ons aanvraagt, geef je meteen ook aan dat je later door ons gecontacteerd wil worden voor je Fiber-pack van zodra Fiberklaar fiber bij je thuis heeft geïnstalleerd. Twee vliegen in één klap dus! Maar je kan de installatie ook bij Fiberklaar aanvragen.

Meer vragen?

Vragen over de werken?

0800 55 800

Algemene vragen over fiber?

Stel ons al jouw vragen
(met of zonder afspraak)

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

1Waarde van de installatie: € 350 incl. btw voor residentiële klanten en € 286 excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. Geldig voor elke activering van een Flex Fiber , Business Flex Fiber -pack. Indien je opteert voor een ander Fiber-pack (Internet Fiber + TV, Internet Fiber + Telephony, Telephony + TV of Internet Fiber + mobile + TV) of enkel Internet Fiber, worden installatiekosten aangerekend voor een nieuwe installatie: € 59 incl. btw voor residentiële klanten en € 48,76 excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Waarom voor fiber of glasvezel kiezen?

Kiezen voor glasvezel is kiezen voor supersnel en stabiel internet zonder onderbreking of vertraging. Je beschikt over snelheden tot 1 Gbps om te downloaden en tot 100 Mbps om te uploaden met Flex Fiber. Een fiberverbinding is de droom van gameliefhebbers en zij die graag razendsnel downloaden!

Downloadsnelheid
Fiber Boost option (1 Gbps per seconde)
Downloadsnelheid
Standaard verbinding (70 Mbps)
Film (1,5 GB) 12 seconden 3 minuten
Videogame (5 GB) 42 seconden 10 minuten

Ontdek hieronder de voordelen van fiber of glasvezel:

 • Glasvezel voor een razendsnelle internetverbinding
 • Glasvezel voor een uiterst stabiele internetverbinding
 • Glasvezel voor ultra high definition beeldkwaliteit
 • Glasvezel is niet duurder dan een traditionele verbinding
 • Glasvezel verhoogt de waarde van je woning