Proximus blijft het Oekraïense volk steunen

Gepubliceerd op 01/02/2024 in Service

De huidige situatie in Oekraïne is overweldigend en laat niemand onverschillig. Daarom wil Proximus het Oekraïense volk steunen via verschillende solidariteitsinitiatieven.

Proximus blijft het Oekraïense volk steunen

Sinds het begin van de oorlog bieden we onze postpaid-klanten gratis mobiele en vaste oproepen en sms'en aan van en naar Oekraïne. Dat blijft al zeker zo tot eind 2024. Klanten die zich in Oekraïne bevinden (roaming), kunnen ook gratis communiceren.

Sinds 28/04 hanteert Proximus lagere kosten voor zijn prepaid-klanten, voor communicaties naar Oekraïne (0,20€/min en 0,12€/sms).

We zien ook dat veel gezinnen zich solidair tonen en vrijwillig aanbieden om Oekraïense vluchtelingen op te vangen. We willen ervoor blijven zorgen dat connectiviteit geen obstakel vormt wanneer gezinnen deze mensen bij hen thuis onderdak bieden. We schrapten daarom de downloadlimieten voor vast internet voor deze gezinnen. We lieten hen overschakelen op een aanbod met onbeperkt downloadvolume (voor onze internetklanten die geen pack met onbeperkt internet hebben).

Bied jij onderdak aan Oekraïense vluchtelingen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in om onbeperkte wifi aan te vragen.

Vraag onbeperkte wifi aan

Sinds het begin van het conflict zetten wij ons in om de Oekraïense vluchtelingen in België te helpen door in hun telecommunicatiebehoeften te voorzien. Maar we beseften dat we nog meer konden doen.

Daarom zullen we binnenkort enkele gezinnen verwelkomen in vijf van onze leegstaande gebouwen. Deze vijf conciërgewoningen werden vroeger gebruikt als woonruimte voor onze technische gebouwen, die een permanente aanwezigheid vereisten. Deze bevinden zich in de laatste fase van de renovatie. Plaatselijke OCMW’s krijgen de mogelijkheid één groot gezin of twee kleine gezinnen per huis op te vangen.

Team Proximus

Ons team houdt je op de hoogte over onze producten en diensten alsook over de laatste trends en innovaties.

Andere artikels van Team Proximus