×

HLN of Le Soir digitaal lezen

Als privé-klant met een pack van Proximus krijgt u My e‑Press. Dit is uw digitale toegang tot alle artikels van Het Laatste Nieuws of van Le Soir. Even uw toegang en uw account in orde brengen en dan kunt u deze artikels lezen op uw gsm, tablet of computer.

Voor wie?

Wie privé-klant is en op zijn aanrekening een internetpack – behalve het Epic-gamma – heeft, krijgt toegang tot My e‑Press: 1 digitaal abonnement van ofwel Het Laatste Nieuws of wel Le Soir. We tonen u in MyProximus of u My e‑Press hebt.

Kies uw krant

Bevestig eenmalig in MyProximus  de toegangsgegevens tot de krant van uw voorkeur. Bent u al ingeschreven op MyProximus? Houd uw toegangsgegevens van MyProximus bij de hand en ga als volgt te werk om artikels gratis te lezen:

Voor Het Laatste Nieuws
  1. Via de MyProximus-app: Tik op Producten .
    Via de MyProximus-website: Klik op onderstaande knop en meld u aan op MyProximus.
    Bekijk uw My e‑Press
  2. Ga na of u aangemeld bent als beheerder. Check ook of u er uw vast internetziet. Zo niet kunt u  dit toevoegen.
  3. Scrol naar beneden tot u My e‑Press ziet. Ziet u dit niet en klopt alles in stap 2? Dan hebt u helaas geen recht op My e‑Press, tenzij u overschakelt naar een conform pack (uitgezonderd Epic Combo).
  4. Klik op My e-Press en selecteer HLN en klik op Inschrijven.
  5. U komt terecht op de registratiepagina van HLN.be. Klik op Activeer hier met je MyProximus login. Ga na wat voor u van toepassing is:
    • Had u al een e-mailadres om in te loggen bij HLN, mag u dit gebruiken.
    • Had u nog geen HLN-account, geef uw e-mailadres op om een account aan te maken. Vul uw verdere gegevens in en accepteer de voorwaarden om uw account aan te maken. Bevestig uw e-mailadres en HLN-account in de e-mail die u hierover van HLN.be ontvangt.
  6. Open Het Laatste Nieuws (app, digitale krant of website). Meld u aan met het e-mailadres dat u net hebt opgegeven en het bijbehorende wachtwoord. Vanaf nu kunt u de krant lezen in digitaal formaat of alle artikels lezen via de app en via het web. U kunt ditzelfde e-mailadres gebruiken op verschillende toestellen (computer, smartphone, tablet) om u aan te melden bij de krant.
Voor Le Soir
  1. Via de MyProximus-app: Tik op Producten .
    Via de MyProximus-website: Klik op onderstaande knop en meld u aan op MyProximus.
    Bekijk uw My e‑Press
  2. Ga na of u aangemeld bent als beheerder. Check ook of u er uw vast internetziet. Zo niet kunt u  dit toevoegen.
  3. Scrol naar beneden tot u My e‑Press ziet. Ziet u dit niet en klopt alles in stap 2? Dan hebt u helaas geen recht op My e‑Press, tenzij u overschakelt naar een conform pack (uitgezonderd Epic Combo).
  4. Klik op My-ePress en selecteer Le Soir en klik op Inschrijven.
  5. U komt terecht op de registratiepagina van Le Soir. Ga na wat voor u van toepassing is:
    • Had u al een e-mailadres om in te loggen bij Le Soir? Vul dit in bij Connectez-vous à votre compte Le Soir en klik op Je me connecte.
    • Had u nog geen Le Soir-account? Geef bij Ou créez un compte uw e mailadres op om een account aan te maken. Vul uw verdere gegevens in en accepteer de voorwaarden om uw profiel aan te maken. Klik op Je m'inscris.
  6. Klik op Je me connecte à MyProximus en vervolgens op Je valide mon abonnement om uw toegang te bevestigen.
  7. Open Le Soir (app of website). Meld u aan met het e-mailadres dat u net hebt opgegeven en het bijbehorende wachtwoord. Vanaf nu kunt u de krant lezen in digitaal formaat of alle artikels lezen via de app en via het web. U kunt ditzelfde e-mailadres gebruiken op verschillende toestellen (computer, smartphone, tablet) om u aan te melden bij de krant.

Lukt het niet of hebt u een vraag?

• Wilt u liever de krant in een andere taal? U kunt 1 keer om de 30 dagen wisselen volgens het stappenplan hierboven. De wijziging is actief na maximum 24 uur.
  • Had u al een betalend (digitaal) abonnement bij deze kranten? Wilt u dit opzeggen? Neem hiervoor contact op met de lezersservice van Het Laatste Nieuws of met de lezersservice van Le Soir.
  • Ziet u in MyProximus (enkel via de website) niet de vermelding My e‑Press? Bent u aangemeld als beheerder en zijn al uw producten er toegevoegd (ook uw vast internet)? Is My e-Press er dan nog steeds niet zichtbaar? Dan komt u niet in aanmerking tenzij u overschakelt naar een conform pack (uitgezonderd Epic Combo). U kunt My e-Press bij Proximus niet apart aankopen.
  • Kunt u niet inloggen bij de krant? Kunt u niet alle artikels lezen? Kunt u ze niet op al uw toestellen lezen? Ga na, zoals hierboven vermeld, of u onder Mijn Producten in MyProximus uw krant aangevinkt ziet staan onder My e‑Press. Is dat in orde? Raadpleeg dan de helppagina’s van Het Laatste Nieuws of de helppagina’s van Le Soir.
  • Hebt u meerdere packs en ziet u meerdere keren My e‑Press in MyProximus? Per MyProximus-account krijgt u maximum 2 toegangen. Koppel bv. één pack aan Het Laatste Nieuws en het andere pack aan Le Soir.
  • Wilt u het My e‑Press abonnement stopzetten? Omdat het abonnement inbegrepen is in uw Pack, moet u bij Proximus niet speciaals doen. Wilt u uw account van bij de krant schrappen, contacteer dan de lezersservice van Het Laatste Nieuws of met de lezersservice van Le Soir.