Fictie, sport, passie: altijd je sterkste emoties op Pickx+

Kids | Meebrullen tijdens een concert, snotteren boven popcorn bij een bekroond drama, over de grond rollen van het lachen dankzij een hilarische talkshowhost … Bij de exclusieve zender Pickx+ beleef je al jouw sterkste emoties als nooit tevoren! Lees snel verder en ga op ontdekking in het uitgebreide aanbod.

Door MF

Deel dit nieuws

Pickx+, de exclusieve zender van Proximus Pickx, biedt je zoveel meer dan alleen tv. Bereid je voor op een bijzondere beleving via je eigen scherm: indrukwekkende internationale topseries en films, gezellige talkshows, interessante docu’s, intense sportwedstrijden, unieke concerten ... Daarbij krijg je ook de strafste nationale en internationale coproducties van Proximus exclusief te zien op de zender. Zeker niet te missen dus!

Krijg je maar niet genoeg van je favoriete programma's? Geen probleem! Je krijgt de kans om deze na de uitzending te herbekijken, en dat op alle Pickx platformen. De zender Pickx+ is altijd beschikbaar op je tv, in de Proximus Pickx app en op Pickx.be. Zo hoef je nooit iets te missen en kan je kijken waar en wanneer je maar wil!Ruim aanbod

Ontdek hier een greep uit het uitgebreide aanbod van de exclusieve zender Pickx+!


'The Drew Barrymore Show'

Actrice Drew Barrymore ontpopt zich in haar talkshow ‘The Drew Barrymore Show’ tot de ideale gastvrouw. Verwacht je aan echte feelgoodgesprekken met bekende gezichten, een eigen kook- en boekenclub en hopen lifestyletips.


'The Late Late Show'

De ‘Late Late Show’ met talkshowhost James Corden is een absolute hit in Amerika. Met veel charisma en humor ontvangt hij bekende gasten (acteurs, zangers en andere celebrities) voor een gezellig interview. Niet te missen zijn ook de grappige rubrieken zoals ‘Spill Your Guts’, waarin gasten kunnen kiezen tussen het beantwoorden van een gênante vraag of het eten van niet zo appetijtelijke gerechten.

Eigen programma's

'Fresh'

'Fresh' is een originele productie op Pickx+, gloednieuw en exclusief. Presentatrice Ianthe Tavernier vertelt je met veel enthousiasme over de laatste trends op het internet in ‘Fresh Viral’. In ‘Fresh Music’ krijg je een update over (het werk van) je favoriete artiesten via interviews en een blik achter de schermen. Tot slot neemt Ianthe je in ‘Fresh Screens’ mee in de filmwereld met interviews met topacteurs, een kijkje op (inter)nationale filmsets en tips over films die eraan komen!


'Unplugged+'

Tijdens ‘Unplugged+’ in ‘Fresh Music’, laten vijf Vlaamse muzikanten via akoestische optredens in hun ziel kijken. Bij presentatrice Ianthe Tavernier blikken ze terug op muziek die voor hen belangrijk geweest is én tonen ze hun eigen muziek op een unieke, kwetsbare manier. Laat je verrassen door Sandra Kim, Udo, The Starlings, TheColorGrey en Belle Perez.


'Saartje'

In de talkshow ‘Saartje’, exclusief te zien bij Pickx+, waagt Saartje Vandendriessche zich voor het eerst aan de rol van talkshowhost. En dat doet ze goed! Haar gesprekken met BV’s worden gestuurd door woorden die gedropt worden, waardoor alles heel ontspannen en los verloopt. Het is net ‘keuvelen in de huiskamer’, zegt Saartje zelf. Geniet mee vanuit je eigen woonkamer met een kopje thee!

Internationale series

'Ramy' 

In de bekroonde comedy serie ‘Ramy’ is Ramy Hassan (Ramy Youssef) op zoek naar zichzelf. Als zoon van Egyptische migranten in New Jersey probeert hij zijn weg te vinden tussen zijn geloof als moslim en zijn vrienden en omgeving die tot de millennials behoren. Welke kant kiest hij: bidden of feesten? Met ook topacteurs Mahershala Ali (‘True Detective’, ‘Green Book’), Rosaline Elbay en Steve Way.

'Parlement'

De comedy serie ‘Parlement’ heeft het gemunt op het Europees parlement. Wanneer Sammy Kantor (Xavier Lacaille) er aankomt voor zijn eerste werkdag, weet hij eigenlijk niets van de job af. Dat is niet erg, zo blijkt, want er lopen wel meerdere onbekwame collega’s rond. Sammy moet binnen zes maanden een rapport schrijven en indienen, maar dat wordt een moeilijke opdracht, want het lijkt niemand iets te kunnen schelen.

'The Handmaid's Tale'

In de spannende dystopische dramaserie ‘The Handmaid’s Tale’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood, woedt een tweede Amerikaanse burgeroorlog. Door een ongezonde levensstijl en omgeving hebben mensen problemen met vruchtbaarheid. Vrouwen die nog kinderen kunnen krijgen, worden geviseerd en als slaven gehouden door de rijkere klassen om hen van een kind te voorzien. June Osborne (Elisabeth Moss) probeert los te breken uit het systeem, maar dat is niet zonder gevaar. Binge nu al seizoen 1 tot en met 3 via de on-demand catalogus, zodat je helemaal klaar zit voor seizoen 4, dat binnenkort te bekijken is op Pickx+!

'Man in Room 301'

De donkere Finse thrillerserie ‘Man in Room 301’ begint heftig, met de dood van peuter Tommi Kurtti in 2007. Een 12-jarige jongen zou hem hebben neergeschoten. De familie Kurtti probeert met het verlies om te gaan, maar jaren later worden ze er onverwacht weer mee geconfronteerd: een dreigbrief en een verschijning zorgen voor meer twijfels dan ooit tevoren.

Series om naar uit te kijken

'Council of Dads' vanaf 15/9

De serie ‘Council of Dads’ zal je niet onberoerd laten! Scott Perry (Tom Everett Scott) heeft samen met zijn vrouw Robin (Sarah Wayne Callies) vier kinderen. Op een dag slaat het noodlot toe: Scott heeft kanker en zal niet lang meer leven. Hij wil dat zijn kinderen toch een vaderfiguur hebben, dus bedenkt hij een oplossing: zijn drie beste vrienden (Clive Standen, J. August Richards, Michael O'Neill) zullen hem vervangen. Inspirerende serie waarvan je geniet met een lach en een traan!

'L’Opéra' vanaf 17/9

In de fascinerende serie ‘L’Opéra’ neem je een kijkje achter de schermen van het prestigieuze ‘Palais Garnier’. Ontdek het majestueuze gebouw en haar elegante dansers die hard moeten knokken voor hun plek. Hoe loopt het af met Zoé, een 35-jarige balletdanseres die geen sterniveau meer haalt? Kan de jonge Flora die nog maar net begonnen is zich op tijd bewijzen? En hoe vergaat het Sébastien, de nieuwe dansdirecteur?

Filmreleases

'After We Collided'

Romantiek, mysterie en drama: dat zijn de hoofdingrediënten van ‘After We Collided’, het vervolg op ‘After’ (2019). Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun pijnlijke relatiebreuk. Terwijl Hardin weer het slechte pad opgaat, werkt Tessa aan haar droomstage. Hoe hard ze ook proberen, de twee worden altijd als magneten naar elkaar toe gezogen. Dat maakt het moeilijk voor Tessa’s collega Trevor (Dylan Sprouse), die een oogje op haar heeft.


'Bigfoot Family' 

Je favoriete harige familieman is terug! In ‘Bigfoot Family’ is Bigfoot weer thuis, tot groot plezier van iedereen. Hij krijgt veel aandacht en wil die goed gebruiken. Waarom niet een natuurgebied proberen redden met een filmpje op sociale media? Jammer genoeg wordt zijn idee niet door iedereen gesmaakt. Bigfoot verdwijnt – kunnen Adam en Shelly hem vinden?


Hoe kun jij ook genieten van Pickx+?

Na het doorlezen van het uitgebreide aanbod kun je vast niet wachten om te beginnen kijken? Ideaal! Vanaf 15 september kan je de exclusieve zender Pickx+ drie maanden lang gratis activeren en testen, op je TV-box, via de Pickx app of op Pickx.be. Na deze proefperiode betaal je slechts €4,99/maand om volop te genieten van het beste van je tv!

Eerst een kijkje nemen? Ontdek Pickx+ op zender 13. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Meer info en voorwaarden vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top