‘Man in Room 301’: wanneer een familieruzie plots een andere dimensie krijgt

Series | ‘Man in Room 301' is een Finse psychologische serie over schuld en wraak in een familie. Intens en vol spanning, houden deze 6 afleveringen je op het puntje van je stoel. Proximus Pickx vertelt je meer over dit verhaal dat zich op verschillende tijdstippen afspeelt. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze zesdelige psychologische thriller vertelt het verhaal van de familie Kurtti, wiens leven op een zomerdag onherroepelijk verandert. Jaren later wordt de sterkte van de familieband op de proef gesteld wanneer tijdens een vakantie in Griekenland de geheimen van die zomer aan de oppervlakte komen. De familieleden moeten de confrontatie met elkaar aangaan en de gevolgen van hun daden in het verleden onder ogen zien. Hun levens staan op het spel. Hoe ver zijn ze bereid te gaan voor hun geliefden?
 
De serie, uitgebracht in 2019 en geschreven door Kate Ashfield, is gestructureerd in twee tijdsdelen met 12 jaar verschil. Sommige evenementen vinden plaats in een zomervilla midden in het Finse bos, terwijl andere plaatsvinden in een zonnige badplaats. Hoewel die plaatsen er heel idyllisch uitzien, worden de grootste angsten van de familie er werkelijkheid.

Intense rollen

"'Man in Room 301' onderwerpt zijn personages aan extreme druk en verkent verschillende uitdagende thema's zoals schuld, vergelding en verlossing op een unieke manier", zegt regisseur Mikko Kuparinen. "Is het mogelijk het verleden achter je te laten of moet je het onder ogen komen om vrede te sluiten met wie je bent? En uiteindelijk: hoe sterk kan een bloedband zijn?"
 
De ijzersterke cast bestaat uit Finse acteurs en actrices, waarvan de hoofdrollen zijn weggelegd voor Jussi Vatanen (Seppo), Andrei Alén (Mikko), Elias Gould (Leo) en Asta Friman (Anna).
 
'Man in Room 301' is beschikbaar in de 'Movies & Series' catalogus en is vanaf 30 augustus wekelijks te zien op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Movies & Series en Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top